![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() W tym temacie będę zamieszczać moje prace wykonane ołówkiem
![]() ![]() ![]() Przejdę od razu do rzeczy, elficki mieczyk : ![]() Bone axe, toporek zrobiony z kości ![]() ![]() Oraz Thunder wand, różdżka dzięki której mamy światło jak w Tibia GG przez 5 godzin ![]() ![]() Proszę też o małe wyzwanka dla mnie, tylko nie za dużo ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() no nie jest źle a skoro twierdzisz, że to powstawało w ~5 min to zrób coś w 10-15 albo 30 to wtedy będzie można powiedzieć coś więcej pozytywnego.
Miecz ma trochę dziwne proporcje, kości w toporze są dziwnie złączone a kula w wandzie jst krzywa? ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe ok, praca robiona w 15 min
![]() ![]() ![]() Nie wiem dlaczemu, ale mi sie zawsze troche ucina :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Mam ten sam problem. Ale prace ładne
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny sword, tylko dlaczego do jasnej anielki skaner mi zdjecia ucina ! x(
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Fajne, zrób cosik w 2,5 godziny xD . Obrazki fajne, jeden sword bardzo przypomina ten bone sword z tibii ;] .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Zrób serpend sword oraz magic long sowrd, a jak chcesz to zrób crown helmet
![]() Prace są eXtra ![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Niech se robi co kce... a to co robi jest wyyyppaaas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czy ja wiem czy taki wypas... Krzywe to po pierwsze. Tak naprawde nic tu nie jest symetryczne.
Postaw na jakość a nie na ilość, bo szczerze to rysunki jak narazie są z niższej półki klasy średniej :p
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tana
Wiem, że krzywe, ale ciężko mi narysować symetryczną połowe miecza, np. te dwa elementy : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A tam trudno. Rysuj aż wyjdzie :p
Zawsze możesz oszukiwać. Narysuj sobie jedną połowę na oddzielnej kartce papieru, wytnij i odrysuj 2 razy na właściwej kartce. Też sposób. I do tego całkowicie legalny :p
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Stan: Rookstayer
Imię: Dziewka
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 100
Skille: 88/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() colier fajne te grafiki ;]
![]() |
#13 |
Krzyżak
|
![]() Niezłe, ale widząc te rysunki jestem pewien, że stać cię na wiele wiele więcej! Pomęcz się może nad jakąś postacią? Jakiś monk? Albo krasnolud czy elf? A jak cchesz coś naprawdę trudnego zrób szkeileta wiszącego w kajdanach na ścianie! (wiem chore te wyobrażenia mam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fire sword, dla niekumatych te płomienie wyglądające jak od gazówki to ogień
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() No to fire sword ci raczej nie wyszedł ;-( . Szczerze mówiąc troche dziwne to, czuje się jak bym wracał w stecz (cofał się w czasie) . Osobiście na lekcjach sam maluje rysunki (znowu sie chwale -.- ) i mi troche lepiej wychodzi o.O . Może to dlatego, że ty to rysujesz troche z przymusu ? Chociaż mogę sie mylić. Nie wiem jak z tobą jest, ale jak ci nie wychodzi symetria (mi też, więc rysuje w ALA 3D - pod ukos - lub próbuje unikać rysowania symetrycznych
![]() P.S. Coraz bardziej chce mieć skaner ;-( . EDIT: Albo był cud albo nie wiem, ale o 19:52 dnia 10.04.2005r DZIAŁAŁY emot ikonki i avatarki ;O ... ale tylko przez chwilke . Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 10-04-2005 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() No ognia to raczej nie umiesz rysować. Postaraj się robić dłuższe ostrza, bo te miecze są raczej krótkie. Przedłuż je trzy razy i zrób trochę większą rękojeść, poza tym ostrze miecza z tego co wiem nie kończy się tak 'tępo', chyba płynnie przechodzi w 'szpikulec' (nie wiem jak to nazwać, wiesz chyba o co mi chodzi). Ogólnie całkiem nieźle, ale spróbuj narysować dwuręczny tak jak powiedziałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak na obrazku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ładne prace, ja mam wyzwanko :d ... ... ... narysuj jakąś dziewczyne.
|
![]() |
![]() |