|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Mam niewielki problem... Gram czarodziejem od pewnego czasu - koło 2 tygodni. mam 14lvl, ale nie gram codziennie. mam kumpli palla na lvl 18, i rycka na 20. Problem jest taki że oni zaczeli grać równo ze mną. :/ Gramy prawie zawsze w tych samych godzinach, bo tuz po lekcjach (sa z mojej klasy) i zadko kiedy ktorys siedzi dluzej niz reszta. wiec powinni robic doswiadczenie jak ja. Tym bardziej ze z pomocą mojego high lvl kumpla, mam duzo lepsze expowiska niz oni :> Pomóżcie! Czy to normalne? Czy zawsze czarodziej ma wolnego expa (aż tak wolnego)? Czy potem mi sie to odbije? (dogonie ich?)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() hmm jest taka prawda:
Rycek expi najszybciej na low levelach, Palek na srednich levelach, Druid i Sorc na High lvl expia najszybciej. jak co to poprawcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
Ja na przyklad sorcem expilem (bez run, jedynie GFB w razie otoczenia) na rotach i dwarfach (lvl 10-20) szybciej niz knajci i palki. Skille - Mozna na 8 lvlu zrobic 80/80, a mozna na 18 lvlu miec 44/40 - pozdro Hildegarda ^.- Mlvl - Tu wypadek sorca i druta. Swiat - Cena run i EQ. Ale tak ogolnie to masz racje ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez patrikoz - 08-04-2005 o 07:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @ up:
jesli poswieca tyle czasu na gre to 60 lev daaaaaaaleko przed nim ![]() @ topic: sorc do ~30 levelu expi prosta metoda: stuka roty, zbiera kase, kupuje pare b hmm, idzie na godzine- dwie na cos silniejszego: guardy, smoki ( +bloker), dsy, ghule, jak bloker da rade mozna sprobowac PoH czyscic. Koncza sie runy - cala zabawa od poczatku. Caly problem w tym, ze kazda innaprofesja ( pal,knight ) uzywa run jako wsparcia expienia, nie jako broni. Zuzywaja ich mniej, nie musza wiec koncentrowac sie na zarabianiu na nie, expia niezaleznie od tego czy akurat ktos ma na sprzedaz 20 bp hmm czy nie. Do tego swobodnie moga znalezc takie expowisko, na ktorym dostaja przyzwoite ilosci expa nie tracac run wogole. Sorc moze to zrobic jedynie na rotach i mino ( 30+ ). Po prostu nie da sie sorcem wyciagnac wiecej niz 7-8 k na godzine wczasie gdy rycek dochodzi do 15 k na slimach bez jednego uzytego uha na dzien Moja rada - zmien profesje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaaa....poczatki sorcem to kupa...ja do 20 lvl na pajakach i wilkach expilem...ale w sumie ciagle robie SD(wczesniej HMM) kaski sie uzbieralo lepszy sprzet i potem na cos wiekszego...
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 66
Skille: 85/84
|
![]() oj panowie panowie ....
niby sorc wono expi ale jak umiecie grac idzie szybciej ... zakladajac ze mlev nie jest rodem z rooka , dlaczego by na guardy nie isc z hmmm 30 K expa na godzine ![]() |
![]() |
![]() |