|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Yo
Opłaca sie na nowym serwerze knightem bloczyć GSa żeby spadły k-legi, k-arm? Co ile GSów mniej-wiecej wypadaja te itemy? Dla 35 knight, z 65/65, cru helm, noble arm, dhammer i dshield, starcza 2 uhy na GSa (jakby bil jakis 70+ dist pally) ? Czy moze lepiej kupic k-legi za uhy ;P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Na nowym servie dosyć opłaca się bloczyć bo się przeważnie zwraca za runy/bolty. Co do wypadania k-seta, heh nie można tego powiedzieć w mniej-więcej bo raz ci mogą wypaść za pierwszym razem jak masz szczęscie a raz wcale nawet jak zabijesz 100 GSów. 2 uhy napewno ci nie starczą... K-legi na nowym servie są nie potrzebne w zupełności p-legi do 40lvla wystarczą, ważniejszy exp, skille.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze troche inaczej
blokowanie gsow jest oplacalne na nowych serwach bo wszyscy kupuja nowe itemy nawet gdy sa masakrycznie drogie taki knight na nowym serwie tylko klepie lootbagi z soldkow i zbiera na k legi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() nie ma sensu bloczyc gs to marnotrastwo czasu lepiej idz robic loot bagi na soldach przynajmniej bedziesz expil a nie stal uhal sie i wachal smrod z paszczy tego pajaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hunty są oplacalne z reguły zawsze tylko trzeba pilnowac ile sie ma strat a ile zyskow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() jaki synek ![]() < hmmm jednak patrzac od tej strony to ty tez masz prawo sie madrzyc wkolo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() Cytuj:
Czlowieku ! Z Twojej odpowiedzi wywnioskowalem ze Ty tylko robisz loodbagi , skillujesz i expisz na soldach . To teraz mam do Ciebie pytanie . Na jaką ****** Ty wogole grasz w Tibie ? Skoro nie masz zamiaru chodzic na Hunty itp. to ja wogole nie widze sensu w Twojej dalszej grze w Tibie ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Rożnie bywa, zalożmy, ze na twoim serverze ceny k-seta sa takie:
Zbroja-15k Spodnie- 30k Time ring- 3k Platinum amulet- 12k Bedzie ci szlo 2-3 uh na 1 gs'a czyli na 1 bp zabijesz pajakow okolo 9. Zabijesz te 9 gs'ow w przeciagu godziny, jesli bedziesz huntowal obok blood herb quest, ale o loot cieżko i małe szanse, ze os wypadnie, jesli tak to sie nie źle wzbogacisz. Ja polecam blokowac gs'y w kopalnich- Crusader helmet quest. Szybko resp, 3-4 gs'y, spokojnie mozna podlurowywac by bic pojedynczo. W miedzy oczekiwania na resp roobisz z palkiem lootbaga na guardach- nie ma bata by sie nie zwrocilo, tylko ty blokuj to wtedy wogle(prawie) uhy nie będe szly, wiec i gs'y sie zwroca nawet jak nic nie wypadnie. A jesli wypadnie bedziecie bogaczami.
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Hiho!
@Porzeracz Trawy Kiedyś mój kolega zabral royal helmet i nic nikomu nie powiedział. Pózniej się to wydało i miał nieprzyjemności (i nikt z nim nie chce na hunty chodzić, mimo że się poprwaił). Gs hunty nie zawsze się opłacają. Kiedyś mi wypadły 2x knight legsy, a kilka dni wcześniej platinum amulet i knight legsy, a od tego czasu nic dobrego gs nie wyrzucił. Musisz byc dobrym blokerem i marnować mało uh na pająka, chyba że masz za duzo kasy to możesz siedzieć az cos wypadnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() To była tylko moja sugesjta.
Ja takiego czegoś nigdy i nigdy bym nie zrobił osobie z Real'a, lub takiej z Gildi czy znajomemu z tibi, jakbym poszedł z jakimś typkiem na jednorazowego hunt'a to tak mógłbym zrobić, ale w przeciwnym wypadku nie. No... może chyba żeby mi wypadły Dragon Scale Legsy, albo taka Amzon Shield (o ile to z potworka może wypaść w normalnej sytuacji ![]() |
![]() |
![]() |