|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Jesli dobrze pamietam byla ona dostepna kiedys z powodu buga w tibi, teraz nie jest dostepna. Maja ja starsi gracze na antica, a moze juz nikt jej nie ma
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() o ile sie nie myle w ab sa swiete drzewa i tam jest taka gorka z roznymi rozami i kwiatkami musisz tam wbic i poszukac czy tam nie ma jej przypadkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx za odpowiedz. A jezeli chodzi z tymi swiętymi drzewami to bylem tam zaraz po restarcie i są tylko 2 tulipany, 2 albo 3 czerwone róze i jedna niebieska. A na zółtą nie mam co liczyc bo gram na pacerze to raczej tam nie ma a jezeli jest to raczej nikt nie sprzeda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Stargard Szczec.
|
![]() Respia się na Druid Island na Poh'u./
Pomyslka, czytanie ze zrozumieniem się kłania... :S Jeżeli chodzi o zółte róże, nie mam pojęcia ;> Ostatnio edytowany przez Elenus - 02-04-2005 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() muglby ktos zamiescic mapke albo poiwedziec dokladnie jak na ten pagurek z kwiatami wejsc? bo mi potrzebne sa
Edit: juz znalazlem udalo mi sie wyjsc tlyko na 1 z 3 na kturej nie bylo zadnych róz czy mozna jakos kupic ruze a jak tak to w jakim sklepie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul - 04-04-2005 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2005
|
![]() w ktorym miejscu mozna znaleac w ab niebiekie roze bo tam sie nie da wejsc na pagorki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |