|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() mam pytanko bendonc palem muglby mi kto podac dobry sposub na berserkera jezeli to cos zmieni to znajduje si on w thais w podziemiach ritow bo utkwilem i niewiem jak go zabic
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() mam dwie rady:
Pierwsza: Tego zerka mozna latwo przyblokowac e fieldem kolo miejsca gdzie sa fire fieldy. Pierw stanie, otrzyma 1-3 ciosy a potem zdecyduje sie przejsc przez to pole, czyli otrzyma 35 obrazen, a my bedziemy wystarczajaco daleko zeby nas nie dogonil. Padnie po chwili. Druga:Kób sobje słofnik |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() wiesz sposob na berserkera jest taki robisz sobie pare lvli i ci moze naskoczyc ;] a co do twojego posta ... ja tez pisze nieortograficznie itd ale ... no bez jaj ... ehh 2 razy go czytalem zeby zrozumiec ;/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() Cieżka sprawa, bo orc berserker szybko podbiega do ofiary i atakuje, czego pale nie lubia (szybko biegajacych potworów). Wg mnie są 2 rozwiązania.... albo masz z gory deda albo prubujesz szcześcia...
![]() |
![]() |