![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Narysowane naweł ładnie, ale każdy wie, że łatwiej narysować w rl niż na kompie. W sumei gdybym się postarał to i ja bym mógł coś takiego zrobić, ale mi się nie za bardzo chcę
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() zawsze miło było oglądać twoje prace...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() było czy jest o.0'?
=D @radek.. wszyscy mówią że "też tak umie, ale mi się nie chce" ^^ Nikt niech nie mówi że jest coś łato, zanim sam nie pokażena co go stać, ot moja rada ^^ Ostatnio edytowany przez limenu - 20-05-2005 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Dziwne. Wam ten rysunek też kojarzy się z The Neverhood? To wygląda jak Bear Retrieval Unit!
EDIT: ![]() @Limenu: No pewnie, że przeszedłem. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 21-05-2005 o 10:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Dębica
|
![]() Ładne i humorystyczne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() NO WŁAŚNIE! =D
Ryjek ma prawie taki sam ^^ Czekałem aż ktoś zauważy.. ( wzasadzie miałem to dać wraz z opisem, ale mniejsza) ![]() A tak apropos, przeszedłeś tą gre? ;> W zasadzie, to nie do końca się wzorowałem.. przerobiłem ryjek na dziób, ale czapeczka była taka sweet, że musiałem ją wziąść ^^ Reszta już nie jest taka podobna, chciałem tylko nawiązać do tych sworków-potworków, a nie wzorować się na nich ;] (ps. kto mi wstawił 2 w ocenie? Umiem liczyć, więc się przyznawać ;]) Ostatnio edytowany przez limenu - 20-05-2005 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
|
![]() Boskie
![]() A tak żeby się czepic to kosynierzy mieli ostrze skierowane ku górze ![]() ale i tak jest wy***iste |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() huhu limenu wraca na tibia.pl ?
co do pracy...jak na ciebie to cienko! 3+ na zachęte ;> uhehue
![]() |