|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Zastanawiam sie co sie bardziej oplaca mana fluid czy life ring. Slyszalem ze life ring na hunty sie uzywa a mi chodzi o robienie run przy urzyciu tych "sterydów"
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() wedlug mnie niewarto tracic kasy na mana fluida.. ja tam wole spokojnie na sttaku w carlin lowic rybki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() No tak ale ja chcę przyśpieszyć wzrost mego mlv (z 8 do 25-SD 8) ) i musze wiedzieć czy właśnie life ring nie jest wydajniejszy 8)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() To żależy mana fluid daje chyba 60 a life co 2 sekundy odnawia tak mi się zdaje . Lepiej chyba pierścionek (leki i nie zawadza)
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Według mnie life ring (lub ring of healing) jest dużo lepszy bo mana fluidy dodają losowo manę, a ring cały czas ją dodaje ze zwiększoną szybkością. Ja proponuje ringi (sam z nich kożystam) do robienia runek i nabijania mlvl!
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Zdecydowanie Life ring.
Dlaczego ? Powód: Mana fluid kosztuje 100gp, a odnawia losowo manę (20-80). Life ring kosztuje 500-800gp, a odnawia szybko life & manu przez 10minut. Oczywiście jeśli masz dużo GP i chcesz szybko nabijać mlvl - wtedy bierzesz MF'y.
#7 |
Buuuuu
|
![]() Life ring daje 400 many w ciagu 20 minut, kosztuje 900 na Edron od 500 do 1000 od graczy - czyli 1.25 do 2.5 gp za 1 punkt many.
Mana fluid daje srednio ok 56 many (na podstawie mana fluidow wartych 50k), czyli ~1.7gp za 1 punkt many, ale mane masz natychmiast.