|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: xedhgyr zezathyn
Profesja: Knight
Gildia: gildie poszukam na 30lvl
Świat: Pandoria
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Znudziło mi sie expienie w katedrze...<zresztą niedawno ktoś odświerzył temat jak sie o nią pytałem^^>i myślałem nad różnymi expowiskami...i wpadlem na to zeby wybrac sie a jakis slime spot,niestety nieznam zadnego sensownego:/interesuja mnie zarówno expowiska dla FACC<narazie troche bardziej>jak i dla PACC<kwestia 2 miesięcy>.Chodzi mi o takie expowiska żeby wyciągać ze 20k~/h<czyli żeby padło ze 120~ slimów/h>co do funduszów:rozkręciłem niezły biznes<obsi knify
![]() p.s.: Nie sugerujcie się tym co jest pod moim avatarem,mam 4mlvl i 25lvl,skille niestety takie same:/
oficjalna polska strona najlepszej gry na...bądźmy skromni-świecie NIE dzieciom neostrady NIE ludziom chorym na dyslekcje,dysgrafie i inne dysmózgowie TAK opcji szukaj TAK opcji edite post możecie mnie zbesztać ale to i tak mój ulubiony zespół!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
![]() ![]() |
![]() jezeli dobrze zeczytalem to chcesz expic na slimach, ok, nos f axe'a i shield.
a tak do miejsc to widzialem jedno w kazo, w kopalniach na zachod, pod dwarf guardami, tam niektorzy czasem trenia. raz tam bylem szukajac wlasnie dobrego miejsca do trenienia na slimach. nastapene miejsce z slimami to port hope (aktualnie tam trenie ;p) jest tam na prawde duzo slimow (ale nie samych bo i sa terror birdy, krokodyle itp.) tak wogule to jak ci sie znodzilo dc to idz do kazo, tam tez wyexpisz podobne ilosci expa na godzine (jak nie lepsze) i nawet bedziesz mial jaki loot ;p Ostatnio edytowany przez k0z4k - 14-09-2006 o 07:05. |
![]() |
![]() |