|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehh.. W życiu każdego człowieka nadchodzi czas, że trzeba zadać pytanie.
1. Czy na Senji są Fire elemental? Na mapie respawnu są wyspy lodowe ogólnie opisane. 2. Dla paladyna na 22lvl lepiej kupić Blue Robe(Arm 11, waga 22oz) cena 20k-30k, czy Crown armor(Arm 13, 99oz) cena ~25k?(Potrzebuje dobrej obrony, ale też cap na bolty.) 3. Na czym mam trenować na NoN-PvP(próbowałem minotaury, slime, rotwormy ale wszystko szybko pada. Monk raczej nie wchodzi w grę bo nie mam blokera na niego)? 4. Ile dragów moge spotkać przy wejściu do Dragon Lair(nawet zlurowanych)? 5. Da się samemu usunąć swojego posta/temat?
Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. Ostatnio edytowany przez Plastex - 23-04-2005 o 16:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() 1. Tak sa jak zejdziesz gdzies w dol i beda lawy obok ciebie to spierniczaj bo fe nadejdzie...
2.Blue robe potem se siano uzbierasz na c-arma od 30 !! 3.Hmmm... Trudne musisz walczyc full def i spiry, proponuje dwarfy zwykle ! 4. Nie wiem Chyba nic ![]() 5. To nalezy do modow xD
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() @up
Senja Ci sie z Folda pomylila... 1. Nie. Na senji nie ma. Sa na foldzie. 2. Kup Blue Robe. 3. Próbowałeś slime ? Nieźle... jednak na non-pvp trenuj na rotkach. wyposaż sie w speary i trenuj. 4. Oj... zlurowanych to możesz, tyle ile ktoś miał ochote zlurować... No i żeby starczyło miejsca dla każdego draga... ![]() 5. Nie Ostatnio edytowany przez Filthy - 23-04-2005 o 17:26. |
![]() |
![]() |