|
|||||||
| Notki |
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
Elo wszystkim
![]() Ostatnio zaczęłam bawić się w szkicowanie. Moim marzeniem jest aby ktoś ocenił moje prace. Liczę na was... Prace znajdują sie na mojej www... Te naj... wkleje tutaj. Cieszyłąbym się bardzo gdybyście powiedzieli mi co w nich poprawić, co dodać... @ups... Trzeba zmniejszyć, lepiej oglądajcie na stronie, nie bede musiała zmieniać formatu, tylko zmniejsze z poziomu html'a ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 22-04-2005 o 13:00. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
|
Miecz...hmm...nieprecyzyjnie wykonany miecz...i co to ma przedstawiac ? Nijak mozna to skomentowac, jesli chcesz zeby twoje prace byly bardziej ciekawe to posil sie na cos bardziej skomplikowanego niz proste ostrze.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
|
czy ja dobrze widze tam mojego vampire sworda?
ten miecz z nietoperzem... sama to wymyslilas czy wzorowalas sie na mojej grafice? same szkice nie sa powalajace ale jak na poczatek nie sa tez zle... postaraj sie nastepnym razem zeby ostrza nie byly proste, nadaj im jakis bardziej wymyslny ksztalt i troche zmien cieniowanie, bo miecze wydaja sie plaskie troche.
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
http://www.limenu.zap3x.com/art/szk2.jpg
(CTRL+C CTRL+V i do paseczka przeglądarki... jak zwykle) szkic w pięć minut. To co on przedstawia było już tyle razy powtażane (w zasadzie 2 ale hak z tym) że już mi sie nie chce kopiować mojej wypowiedzi ;p co moge poradzić? najpierw zrób delikatny zarys, potem pociągnij jedną, wyraźną linią. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
|
mhyym... nawet ładne
![]() 5/10 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
5/10? o taaa.. toś mnie docenił 0.o
styl ala losux mean -.- |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
@Gytyk
Raczej nie kopiowałam twoje miecza i nie miałam pojęcia, ze takowy istnieje. Za plagiat - przepraszam ![]() Wiem nie są to za ciekawe prace, ale to moje pierwsze... Nowa dawka juz niedługo, jak tylko znów zaczną przynudzać na lekcjach ![]() |
|
|
|