|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazoordoon mines
![]() |
![]() No wiec tak. Kilka dni temu postanowilismy wybrac sie na gsy.Początkowo zabraliśmy tylko bp uh bo nie byliśmy pewni co sie wydarzy jednak po godzinie zabijania "pajączków" wrocilismy bo jeszcze 2 bp uh.Przejdzmy do zdjec
Ekipa: Bloker:Ruzejaw (27 Knight) skille 69/67 Bolterzy: Ziomek-palek (ja)(23 Pall po huncie 24)skille 65/48 Arion Tharal (22 pall)skille 67/45 pozniej byla zamiana i doszedl: Matti Biaggi (32 pall) skille 69/51 no to tak: Pierwszy GS: ![]() dlugo sie trzymal ale po minucie marnie wygladal ![]() ![]() Kolejny Gs juz rozgrzany : ![]() Najlepszy hit w naszego blokera a ja w drodze po Bloodherba ![]() ![]() Wykonany quest i juz kilka Lekko przygnitych cial naszych wiekszych pajączków: ![]() Och te pajączki Coraz monciej wala: ![]() Nasze nieprawdopodobne combo i niezly hit gsa: ![]() Standardowy podzial expa (dziwne, że ja mając slbasze skille wiecej expa dostawalem ![]() ![]() I na koniec calkiem ciekawy hit jak na moje skille w takiego Monstera ![]() ![]() Loot to 6 Plate armorow i troche kaski. W sobote idziemy na dluzszego hunta a niedlugo zamieszcze rowniez sreeny z of
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Dlaczego tak mało
![]() Ale ogólnie to fajne nawet ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() No na serio fajne SS-ki ale zbyt malo a zawsze można edytowac nie ??
![]() You see yourself. You are a paladin. You are Undead Archer of the Temple of Doom (EternalArcher). Świat:Aurea Name:Master of jagiellonia Skile:xx/xx Lvl:30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze byc chociaz gsy juz mi zbrzydly...
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajne SS'y tylko0o znowu w miejscu Questa "Blood Herb" i znowu GS'y ja bym preferował Dragon Lordy i lepiej Lootem sypią ogólnie SS'y fajne ale temat oklepany z leksza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazoordoon mines
![]() |
![]() Ssy beda z Gs hunta nowe w sobote bo chyba tak ide a co do tych dli to jak zrobie 30 level to ide ale narazie 24 wiec jeszcze troche. problem w tym ze nie lubie samemu expic najczesciej ide zkumplem i w 4 kopalni expie i wtedy swietny exp tylko kumpel nie zawsze jest albo nie chce mu sie isc
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Chodzież...
Imię: Prince Xall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 119
Skille: 100/80+