![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Chciałbym przestawić wam dziś grę której ostatnio poświęcam baaardzo duzo czasu, więcej od Tibii. Gra nazywa sie conquer jest to Rpg osadzony w czasach podobych do tibii. Nie ma tu czegos takiego jak premium account, czyliu wszyscy maja równe szanse . Jest tu bardzo duzy wybór broni w tibi na przyklad jest mace i club i hammer to ten sam roadzaj a tam jest kazdy inny . Lvl zdobywa sie dosyć szybko ze względu na ,,pover lvling"- jest to robienie komus lvl jak jest w tobą w teamie. Można tu sobie takze kupowac domki dokładnie sam nie wiem jak sie to robiale sie naucze.Są także różne nazwy broni nazwa 1. fixed- najlepsza bron na podany lvl z danego rodzaju broni, cluby hammery itp.nazwa 2.refinded troche lepsze od normalnej broni. 3. Unique- to jest juz cos warte ale jeszcze nie za duzo. Elite - to juz jest bardzo dużo warte najczęsciej spotykany rodzaj broni. I ostatnie to super- Najlepsze rodzaj rzadko maja to ludzie nawet na 90 + lvl, ja to mam wypadlo mi z war ghosta. Teraz kolejny plus tej gry- potwory, wybór taki ze to porostu głowa mała . Sam jeszcze wszystkim nie widzialem . No i kolejny plus to ,,kolor potwora", w takim kolorze jest nazwa potworka. Kolor zmienia sie w zależności od tego jaki masz lvl. Najlatwiejszy kolor to zielony , po nim jest biały potem czerwony- czerwony jest polecany do expienia jezeli masz go na takim poziomie rzuć sie na niego pod, pod warukniem czy masz jakieś miksturki na hp albo mane. No i ostatnia część gry czyli profesje.
Archer-łucznik co ja mam tu duzo mówic Warrior-posiada bardzo dobre xp skille- sam sie dowiedz co to . Może trzymac shield i bron . Trojan tez dobre xp skille , jego mocna strona to mozliwosc trzymania 2 broni naraz a slaba to brak mozliwosci trzymania shielda. Taoist- Czardziej , ta sama sprawa co z archerem ,, nie mam co tu duzo tłumaczyć" . Oficjalna strona to www.conqueronline.com . No cóz nie pozostaje mi nic innego jak wstawic wam tu pare ss-ów z gry . A i jeszcze zapomniałem dodac ze gra jest w 100% darmowa. Fajny item plx plx :> Wygląd ogólny gry ![]() ![]() Miejsce do trenowania ![]() Moje rzeczy plx plx ![]() Chciałem jeszcze dodać zebyście nie mówili mi ze nie powiedziałem o skillach nic itp bo na to odpowiem krótko- zeby gra miała jakikolwiek sens trzeba samemy cos w niej odkyc i liznąć troche z niej. Jednym słowem prosze i comentowanie oraz Good luck ![]() Ostatnio edytowany przez Ziomisław - 03-08-2005 o 13:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Gralem w to cale wakacje (taka przerwa od Tibii). Mialem Fire Taoista na 89 lvl na serwerze Lion (nick: Rothes
![]() Gre polecam kazdemu kto chcialby odpoczac od Tibii ;].
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Mi taka przerwa by się przydała...
Ale od komputera ![]() Nie no tak na serio może spróbuję. Ale wątpie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Dziwni jesteście. Ja juz taki temat postawilem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: B-Stok, Eternia, Venore :D
![]() |
![]() A znasz mozed jakies forum tej gry ? Ja wlasnie zaczynam grac
![]()
•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°Ta t0 '/35T3/\/\ jA•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•°°•° Name: Napalona Nastolatka ![]() Ehh|~Retired~|Lol hacked ;/ New Char: Name: Mefiereq Voc: Paladin Account Status (?): Pacc ![]() World: Eternia ![]() ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Conquer plx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() www.mu.xp.pl - tam masz dział poświęcony Conquer (Dużo ludu w to gra tam !) !!! Pozatym jest tam wiele innych MMORPG (a nie samo nędzne Muzułmańskie Ukośne MU !!!! jak nazwa mówi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Fajne tyle że duużo waży...
Ostatnio edytowany przez Remciu - 26-01-2005 o 18:40. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Te 1 foto strasznie mi przypomina Mu-online.Pozatym gra wyglada na rozbudowana. Rozejrze sie za nia w necie, kto wie, moze zasse?
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
![]() |
![]() Czy można tą grę sciągnąć, czy to można zalatwic tylko na plycie?
Jesli mozna sciagac to plx o link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() http://www.conqueronline.com/ strona na której jest dostępna gra, zresztą est to oficjalna str gry ;D ja w 1 godzine zrobiłem 8lvl na jakichś ptakach. ;D wie ktoś gdzie sąjakieś lepsze potworki?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() a czy istnieje przetłumaczona wersja tej strony?
ciekawa ta gra bardzo! odkiedy koniec z tibia ta gra sie mi zaczeła podobać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Kłodawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuan Ju the Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 20
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Ja wam szczerze powiem ze nawet fajna (mam archera 52lvl na tigerze) ale expienie za nudne i patche non-stop. Ide se na potwory, ktore mnie na strzala biora, a dostaje za nie ok. 0.085% expa. Ale sa tez inne rozrywki np.
DB-hunt, questy, PKing i zawieranie "przyjazni" z high lvlami(ja na ten przyklad znam warriora lvl ponad 100 [niestety br] i archeraok. 120 lvl z kanady.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Tak Conquer jest grą świetną... Jeśli ktoś zaczyna grać na Triumphie, mogę pomóc, mam 110 lvl po rebornie Water Taosem i główną postacią 89 po rebornie wariorem(nick CipoLiz, mam najlepszego Galiva+6 na servie)
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ej Ziomisław to ja , jakby co to nie widać ss bo wykasowalem je z albumu bo myslalem ze nikt juz nie zajrzy do tego teamtu.
![]() Jeżeli ktoś ma jakies pytanka prosze na gadulca 7409525 |
![]() |