|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mam pytanie czy na skilu dista 60-65 palkiem opłacaniej jest expic z luku czy z kuszy na guardach.MI wydaje sie że opłaclniej jest z luku ale czasami sie niewyrabiam z wybiciem respa.Czekam na opinie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Bolty- ładnie sie zwracają, szybciej bijesz- co za tym idzie, wiecej expa w krotszym czasie, wiecej loota w krotszym czasie itd...
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Możesz wziąść łuk, ale wtedyderzenia będą mniejsze i będzies zmusiał dłużej i dalej uciekać, co w przypadku mass respawnu moze zakończyć się dużą stratą uh, bądź też życia... Polecam bełty i kuszę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Tak, na pewno bolty. Kiedyś też miałem taki dylemat ale z kuszy zabijasz szybciej = szybszy xp = szybsza kasa.
Z łuku wyciąga się tam ~18k xpa /h ( na najniższych poziomach ) Z kuszy 27 - 30k xpa /h. Zarobek i tak jest ładny.