|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Siema , od kiedy tylko Gram w Tibię, poprostu nie mogę bez niej żyć. Śni mi się po nocach ( Mówię serio) Prawie całt czas o niej myślę, Działa na mnie normalnie jak rzeczy w rl . Proszę powiedzcie dlaczego Ta gra Tak na mnie działa ?
______ NOOB POLISH <<<< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() jestes uzalezniony i to bardzo lepiej idz do lekarza psyhiatry albo odlacz internet
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Bo jestes dziwny i wolisz grac w gre ze smieszna grafika bez dzwieku z tysiacami n00bow? I tak wole UEFE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Hehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() odstaw sobie czlowieku Tibie na miesiac i ci moze przejdzie :/
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Elbląg
|
![]() Słuchaj...jezeli z tobą juz tak źle, no to zacznij grać w jakąś innę gre niż tibia. Albo przestań grać wogule.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Koleżanko, to już nie żarty! Lepiej zacznij coś robić z nałogiem, bo może doprowadzić cię do obłędu.
Moja rada? Zacznij chodzić na silniejsze potworki. Parę razy zginiesz, odechce ci się.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Graj! Graj i jeszcze raz GRAJ!
Wszystko jest dla ludzi, trzeba wiedziec tylko w jakich ilosciach (piwo rox ![]() lecz jednak trzeba poznac umiar. Graj 2,3 godzinki dziennie, a reszta czasu wolnego : nauka, przyjaciele, imprezy. I w czasie siedzenia z przyjaciolmi omijaj jak ognia tematu z tibia zwiazana. Jezeli nie mozesz przestac myslec, moze zrob sobie przerwe.... popraw oceny koniec roku sie zbliza!
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Kumpel mi kiedys opowiadał:
Obudzil sie caly spocony bo snilo mu sie ze huntery go zabily ![]() Opowiadajac najbardziej erotyczny sen opowiedzial ze stoi w tibii z kolezanka i chmurki sie robia ;P to juz jest chorobA A tak btw. To im lepiej znasz cała tibie i mechanizmy z nia zwiazane tym mniej cie ona interesuje ![]()
Ctrl - Alt - Elite The Alter Ego Ostatnio edytowany przez orgizz - 26-04-2005 o 13:56. Powód: jakas nowa mysl :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() wedlug mnie jestes poprostu osobą niedorozwinieta emocjonalnie, zaloze sie ze jak padniesz to masz mysli samobojcze -.-. Ja tibie traktuje tylko i wylacznie jak gre (tj. Diablo, Cs etc.) proponuje odlozyc tibie na jakis czas
<edit> dziewczyna uzalezniona od tibii OSTRO ![]()
Ostatnio edytowany przez Evul Tibian - 26-04-2005 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nieobecny.
|
![]() Proponuję terapię szokową. Dwa tygodnie bez Tibii. Czemu? Bo tak. Żeby ci udowodnić że nie musisz. Nie mówię tu tylko o graniu, ale o wszystkim. Kumplom powiedz że dałeś sobie spokój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() mi odstawieie gry nie pomoglo (dalej chce grac); gram jednak teraz z umiarem -> 1h Pn-Śr, a potem wogule;
innym sposobem moze byc delete chara (choc zawsze potem jest placz i zgrzytanie zebami ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() to proste. Zaloguj się do tibii wyrzuć całe eq i przedmioty z depa na ziemie,napisz na kanale trade swoje acc. i passy. Jutro o tej samej porze spróbuj się zalogować, gdy się nie uda PRAWDOPODOBNIE nie będzie Ci się już tak chciało grać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Terapia szokowa pomaga RZADKO, powtarzam RZADKO. Dlaczego? Otoz, gdy przerwiemy nagle grac w tibie to i tak bedziemy sobie mowic zamiast : JUPI! Kolejny dzien bez tibii - Fuck, ja *****, jeszcze 2,3 dni i znowu wracam! No i po takiej terapii czlowiek ze zdwojona sila wraca do gry. Skad to wiem? Sam to przeszedlem, moi kumple tez. duzo osob na gg mi to pisalo. Ale wiecie co mi pomoglo? Kilka czynnikow: - kilka nastepujacych po sobie deadow - slabe oceny mimo 3 klasy gimnazjum (a to wlasnie ta klasa decyduje o wszystkim) - OTS - tyle ze tym razem zachowuje umiar, zrobilem sobie wlasnego serva, hostuje go, od czasu do czasu ulepszam, no i jak jestem znudzony to oczywiscie pykam sobie. Nie marnujmy sobie zycia zwykla gra! Sa inne, ciekawsze rzeczy do robienia, anizeli jakas tam gra. Powtarzam: Wszystko jest dla ludzi. Trzeba zachowac tylko umiar! @offtopic Jezeli ktos chce grac na moim otsie to PW plx ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2005
|
![]() Hi Elfs! (Lub też nie)
Jesteś na 100% uzależniony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() Mam to samo :/ Nie nawidze tej gry a jednak nałóg mnie do niej ciągnie. POwiedzm że jest 11 rano. Siadam do tibii, gram , gram. I nagle "budze" się o północy i przyłapuje się że od choernych 13 godzin gram w tą przeklętą gre. Ale odłączyłem se inernet , odinstowałem tibie i zapomniałem passy. I teraz tylko forum ale czuje się o wiele lepiej! HAHAHA!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Niektórzy piszą tu bzdury. Graj ile wlezie (bylebyś tylko nie ograniczała czasu na inne bzdurne rzeczy). Graj po nocach (jeśli możesz), graj bez przerwy. Głupi jestem? Nie do końca: to tak jak terapia na papierosy, za jakieś 2 dni będziesz miała kompletnie dosyć tych pieprzonych kwadracikow huntujących trójkąciki. Potem trzymaj byleby nie siąść znów do tego shitu, ja tak zrobiłem i oto jestem, oduzałeżniony (mi też się Tibia śniła, serjo). Jeżeli będziesz grała i kompletnie nię będziesz chciała odejść no to skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą >.>...
|
![]() |
![]() |