|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Pomysł poprzednika tylko rozbudowany. Może przecież powstać taki temat gdzie gracze z dancyh rejonow blisko siebie bede umiawiać sie na jakies drobne spotkania a potem np zdawać z tego relacje na forum. Wystarczy zamieścić ogłoszenie i gotowe małek kilkuosobowe grupki wymienia swoje wrażenia na temat gry.
1.Czy jest kotś moze chetny na spotkanie w rejonie Rzeszowa? Np podczas najbliższego Weekendu? Ostatnio edytowany przez Gratul - 25-04-2005 o 17:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ryzyko spotkania mordercy tudzież seryjnego gwałciciela nie jest wykluczone ale pomysł chyab taki głupi nie jest
Ostatnio edytowany przez Gratul - 25-04-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() Oczywiście pomysł ma swoje zalety jak i wady. Wady pisaliście wyżej. W sumie gdyby było jakieś spotkanie w rejonie Sosnowca - Dąbrowy Górniczej być może bym sie pisał. ALe wydaje mi sie że ciekawiej by było gdyby wszyscy na spotkaniu byli z jednego serwera. Co jest już sporym utrudnieniem. Tak czy siak popieram pomysł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2005
|
![]() Jesli sie tak bardzo bojisz to mozesz sie spotkac w miejscu w którym bywa sporo osób
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() Ja tam codziennie sie spotykam z ludzmi z ktorymi gram w tibie w szkole, ale i tak nie gadamy o tibii, mamy lepsze zajecia. Jest czas na tibie i jest czas na dziewczyny! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja np lubie male dziewczynki klasa 1-3
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Te spotkania to spox pomysl, ale komu by sie chcialo jezdzic..
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Norrin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Pomysł całkiem ciekawy...ale jakieś bliższe plany co do takowych spotkań?
Zakładając, że różnice w wieku występują i to czasem znaczne..część będzie popijać soczek a część będzie popijać inny soczek ![]() ALe tematem przewodnim oczywiście wymiana wrażeń ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
LoL ? a ty dziewczynka jestes ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() fajny pomysl, mi sie podoba
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() oto przykład jaki spotkał mego kumpla na jedym z takich spotkań (warszawa)
idzeie a tam 6 kolesi wyskakuje do niego "dawaj passy albo nie wyjdziesz z tąd cały" jeden łączy sie przez komórke podaje pass i acc kolesiowi co siedzi w domu, jak by złe podał to by miał w ryj, stracił palla na 49lvl, miło nie?? w sumie niezły pomysł gdyby zorganizować jakieś ogólnopolskie spotkanie pod pieczą Tibia.pl z opłacewniem wpisowego albo coś w tym stylu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hi Elfes!
A co będzie jak jakiś gracz zapyta się drugiego: -Ej ty masz nick xxx (gdzie xxx to np. ten, kto go shuntował/shakował). -Tak to ja a co? -… Nie muszę mówić, co by się działo wtedy? Ale pomysł nie jest zły trzeba by było wprowadzić ochronę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież wiadomo że gdyby zorganizować jakiś zjazd albo coś w tym stylu
1. Nie bedzie mozliwiości "zrobienia komuś krzywdy" bo nie beda to spotkania typu 1 na 1 2. Nie bedzie tam dzieci 10-15 lat które ne potrafia sobie w sytuacji typu dawaj pasy albo nie masz twarzy:/ 3. Może kiedyś dojdzie do jakiegoś prawdziwego zlotu ludzi , pasjonatów Tibii. Taki Gramlin czy inny modek ciekawe jak typy wygladaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Chętnie pojadę na spotkanie, na Slasku. Jestem Wojtek mam 13lat, lubie sport.
HAHAHAHAHAHAH zgwalce was a potem okrutnie zamorduje i wrzuce do rowu i zakopie łajnem HAHAHAHAH i nikt sie nie dowie co sie stalo, HAHA a jeszcze przed gwaltem wyludze passy do postaci i ją zrookuje HAHAHAHA -.- OMG, nie sadze aby ktos sie chcial w to angazowac :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Szczerze przyznam ze pomysl zorganizowania spotkania dla tibijczykow jest w mojej glowie juz od ladnych kilku miesiecy
![]() ![]() Co do organizacji spotkania, moglbym zajac sie takim czyms dla ludzi z okolicy Leszno, Gostyn itp... jacys chetni? ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Ja, Nekro, Walrock(aka Sledziu) sadze, ze moglibysmy zorganizowac cos we Wrocku. Jesli byliby chetni...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() jestem otwarty na takie spotkania... juz raz w krakowie bylo takie ale mnie do knajpy nie wpuścili z kolegami <lol2> i miałem wałe !!! [nie jestem pełnoletni] a oni bylo x/
|
![]() |
![]() |
#19 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() * Dr. Omader mruga do matkusa
![]() Ja mam sytuacje prosta: wyjde na miasto i jesli przejde przez najczesciej uczeszczana ulice to jakaby nie byla godzina mam jakies 80% sznasy na spotkanie kogos kto gra w tibie. Ze nie wspomne, jesli wyjde w godzinach wieczornych w piatek czy sobote to na pewno spotkam paru znajomych grajacych w tibie. A pozatym jesli za takie spotkanie przyjac minimum spotkanie 3 osob to wystarczy ze sie przypadkiem spotkamy u matkusa i juz zlot jest ![]() A jesli chodzi o inne spotkania ludzi z okolicy to nie chcialbym spotykac sie z tymi wszystkimi 12-14 latkami ktorzy graja w tibie, nie dosc ze trzebaby przyjsc kolo 18 bo pozniej do domu beda musieli isc to jeszcze tak nie za dobrze bym sie czul z takimi ![]() A innych spotykam wystarczajaco czesto, niektorych nawet za czesto ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 26-04-2005 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ale wy się chyba wszyscy nie znacie, nie? Bo ja wiem na przykład, że Oxy zna MatKusa jedynie z widzenia [dwa razy się widzieli jak przechodzili przez ulicę].