|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Bylbym wdzieczny za umieszczenie mapki gdzie sa guardy i jak tam dojsc na ktorym poziomie bo chce z monkiem pochodzic z gory dzieki
edit: oczywiscie chodzi o kopalnie pod miastem @down ja chce duzy poziom gdzie moge z monkami polazic a nie 4 guardy sry @ojczul byle szybko bo jestem juz w kopalniach e nie wiem co robic ![]() BARDZO DZIEKUJE ;* Ostatnio edytowany przez Onamihi - 27-04-2005 o 12:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() A wiesz gdzie w Kazzo jest Emperor Kruzak? To tam na dole są drzwi a tam sa chyba ze 4 dwarf guardów, czasem te drzwi są otwarte ale przeważnie samemu trzeba otwierać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() ja bym ci proponowal jedank w kopalni
3 kopalnia poziom -6 a w miescie ci zaraz dam mapke edytne wtedy posta tutaj masz wejscie tam gdzie zejscie na dole nie pokazeuje bo to krutki korytaz bez potworów i masz odrazu wejscie na gure ![]() omijam 2 pietra kture sa to 2 male jakby pokoje w 1 sa 3 dwarfy zwykle a poziom nizej 1 solider tutaj pokazuje juz wjescie po pokonaniu tych soliderów niezbieska kreska pokazuje droge do zjesc z dwarfami guardami ![]() tutaj pokoje po zjesciu nizej po 1 guardzie w pokoju tyle tylko spotkalem ![]() a tutaj jak wygladaja pietra z guardami wybierz takie jakie ci sie ajbardziej podoba ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul - 27-04-2005 o 12:25. Powód: dobra zrobilem mapke |
![]() |
![]() |