|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Profesja: Sorcerer
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Dostałem od kolegów Tibia sprite editor i postanowiłem zrobić fake story. Mam nadzieję, że się Wam spodoba. Proszę o komentarze i nie ostrą krytykę
![]() W pewnej norze... ![]() Gdy nagle... ![]() Po zaciętej walce... ![]() ![]() Przyglądając się temu dziwnemu kamieniowi niechcący upuścił go na ziemię, a ten pękł... ![]() ![]() Po wyjściu na powierzchnię... ![]() ![]() Czekając, aż ciało dostatecznie zgnije Zdzisiu zjadł pare karaluchów, które pomogły mu sie uleczyć... ![]() Gdy ciało nooba uległo defragmentacji oczom Zdzisia ukazał się... ![]() Zdzisiu bardzo potrzebował pomocy więc zawarł z nim układ... ![]() ![]() Po wykopaniu dziury, do następnej komnaty... ![]() Okazało się, że wykopanie tego tunelu było dla nooba tragedią... ![]() Na szczęście Zdzisiu miał przy sobie "lamp"... ![]() Okazało się, że stalkery to nie tak daleka rodzina Zdzisia... ![]() Mam nadzieje, że się Wam podobało. Podziekowania kieruje do Rafsala, SQsa i Evul Tibiana. ps.: Jak widać wszystkie błędy typu "...jest tylko połowa zdjęć..." zostały usunięte więc prosze posty edytowac bo troche kalecza ten temat ![]() Ciąg dalszy... Po rozgoszczeniu się w jaskini Stalkerów... ![]() ![]() W wyniku rozmowy okazało się, że biedny Zdzisiu musi opuścić podziemia... ![]() Przeklęty Zdzisiu musi się spieszyć... ![]() Po długiej podróży na północ... ![]() Walka nie była długa... ![]() Zdziwienie Zdzisia wywołały Frost Trolle... ![]() Starcie nie było ciężkie, ale męczące dla naszego bohatera... ![]() Czas płynie szybko... ![]() Niespodzianki tego dnia nie mają końca... ![]() Zdzisiu wkracza do akcji... ![]() ![]() Po dłuższej dyskusji... ![]() Zniszczenie tulelu nie było trudne dla tak mocnego potwora... ![]() Po wypiciu herbatki i zjedzeniu herbatników... ![]() Następnej nocy... ![]() ![]() Zdzisiu poczuł okropny odór... ![]() ...i zauważył śmierdzące potwory... ![]() Żygać mu się chciało... ![]() Zdzisiu pamiętał o swojej klątwie... ![]() ![]() ![]() Następnej nocy... ![]() ![]() Po dłuższej drodze na zachód... ![]() Czy Zdzisiu zdaje sobie sprawe z niebezpieczeństwa? Czy pokona "światełka"? Czy babcia kupi trabanta? To wszystko i wiele więcej w następnej części... ![]() No i jest ciąg dalszy... Zdzisiu zajęty walką nie spostrzega, że jest obserwowany... ![]() Bohater nie chce już więcej zabijać więc pozwala uciec lionowi i... ![]() Postanawia gonić to coś i dociera... Właśnie gdzie dociera? ![]() To jest tylko do zobaczenia. Chcę wiedzieć czy ten pomysł z "wczesnym update" wypali. Coments plx... Ostatnio edytowany przez B@RT - 07-08-2005 o 12:57. Powód: Proźba do "pierwszych" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: exiva "me ;]
Stan: Aktywny gracz
Imię: xXxXxXx
Profesja: Royal Paladin
Gildia: niepamietam xD
Świat: Jamera
Poziom: ...
Skille: 79/66
Poziom mag.: 16
|
![]() OMG ! czy to mi sie wydaje czy tu niema zdjeci ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zhostuj zdjęcia na www.imageshack.us
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() No to mnie zadziwiles. Wklej an www.tinypic.com czekam;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard
|
![]() no teraz nie jest tak źle choć połowy nadal nie widzę
Ostatnio edytowany przez Spedit - 17-07-2005 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() eee... coś ci to nie wyszło
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Republika.pl sie wali
![]() EDIT: O już działa !! ![]() Ostatnio edytowany przez B@RT - 17-07-2005 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Profesja: Knight
Poziom: 70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Co prawda było kilka problemów, ale już jest OK. Fake story mi się podoba i chętnie obejrzałbym ciąg dalszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Supcioo
fabuła 10/10 wykonanie 09/10 Sorka ale ten loot
![]() |
#14 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() mi sie podoba moze byc jeden z najlepszych fake story pod wzgledem fabuly. wykonanie ogolnie nie jest zle jak na 1 raz. Rób więcej.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() hehehe łostre czekam na następne części hehehe xD
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Fabuła podobna do tej z przygodami orka Vethiego.. Łazi sobie, zdobywa doswiadczenie, avansuje.. Ale całkiem fajne. Troche niewyraźnie ten backpack Nooba widać ale ogólnie bardzo dobrze. Gratulacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Dosyć fajny fake.
Fabuła 8/10 Grafika 7/10 Ogólne 7,5/10 Rób dalej bo jest to bardzo ciekawe, choć pomysł z You advenced to ..... wzięty z "Przygody orca Vethiego" , Ale tylko ten jeden raz.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Fajne rób więcej i to szybko
![]() ![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Fajne czekam na następne
|
![]() |
![]() |
![]() |