Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-04-2005, 08:51   #1
Maix
Użytkownik Forum

Maix's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok

Domyślny Przedłużenie pacca

Witam, mam parę pytań dotyczących przedłużania pacca.
Czy jeśli pacc się kończy dostajesz jakieś powiadomienie z pytaniem czy przedłużasz?
Jak tak, to ile dni przed końcem?
Do ilu dni przed końcem trzeba znowu wysłać kasę?
CZy jak spóźnie się z nową płatnością choćby 1 dzień to tracę np. promocje, zameldowanie?
Czy jak wpłacę wcześniej np 10 dni przed końcem to mi to się zsumuje, tzn czy będe miał wtedy 100 dni pacca?
Czy legalne jest kupowanie pacca przez polskich pośredników np. na Allegro?, i czy jak będe przedłużał to znowu muszę się z nim dogadać, czy może zapłacić ktoś inny? (pytanie teoretyczne, bo ja kupuje normalnie, może ktoś będzie miał wątpliwości)

Może będe miał jeszcze jakieś pytanie to edytuje, jeszcze nie mam pacca ale w tym tygodniu kupuje więc chciałbym wiedzieć w/w rzeczy.

Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że:
Uzytkownik nie ma za długigo podpisu-
Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę
Maix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-04-2005, 10:39   #2
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maix
Czy jeśli pacc się kończy dostajesz jakieś powiadomienie z pytaniem czy przedłużasz?
Nie, nie dostajesz nic, tylko gdy wczytujesz listę swoich postaci to dni pacc'a gdy schodzą poniżej 14 są zaznaczone na czerwono.
Cytuj:
Jak tak, to ile dni przed końcem?
Tak jak wyżej.
Cytuj:
Do ilu dni przed końcem trzeba znowu wysłać kasę?
Zależy jakim sposobem. Jeśli kartą to możesz i nawet minutę przed końcem. A inaczej to lepiej tak z tydzień zapasu.
Cytuj:
CZy jak spóźnie się z nową płatnością choćby 1 dzień to tracę np. promocje, zameldowanie?
Tak, tracisz domek i teraz od nowa będziesz musiał go licytować, promocję również, ale gdy kupisz nowego pacc'a promocja sama wraca.
Cytuj:
Czy jak wpłacę wcześniej np 10 dni przed końcem to mi to się zsumuje, tzn czy będe miał wtedy 100 dni pacca?
Tak.
Cytuj:
Czy legalne jest kupowanie pacca przez polskich pośredników np. na Allegro?, i czy jak będe przedłużał to znowu muszę się z nim dogadać, czy może zapłacić ktoś inny? (pytanie teoretyczne, bo ja kupuje normalnie, może ktoś będzie miał wątpliwości)
Jak wiemy kupowanie pacc'a za rzeczy w Tibii jest nielegalne, ale skoro mowa o prawdziwych pieniądzach to czemu nie? Sam CipSoft ostatnio wprowadził opcję, która ułatwia kupowanie pacc'a dla innych. Więc uważam, ze to legalne. I za każdym razem możesz przedłużać pacc innym sposobem, lub inna osoba może to robić, nie ma różnicy.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 29-04-2005 o 10:40.
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2005, 11:01   #3
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Nie, nie dostajesz nic, tylko gdy wczytujesz listę swoich postaci to dni pacc'a gdy schodzą poniżej 14 są zaznaczone na czerwono.
Hmmm? Jak jeszcze grywalem i kupowalem pacce to za kazdym razem dostawalem emaila z przypomnieniem ze za pare dni konczy mi sie waznosc pacca. Zlikwidowali to?
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania