|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Oto Mały dział poświęcony graczom z gildi "Ancients".Mieścimy sie na Celeście.
Miłego oglądania ![]() Na początek troche moich screenów. Bieda ale od czegoś trzeba zacząć :> http://photobucket.com/albums/y172/Pontario/ Wprzyszłości dojdą nowe zdjęcia. Zachęcam do komentowania ![]() Ostatnio edytowany przez Pontek - 29-04-2005 o 15:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Dobrze wiem jak to jest ogladac screeny na photobuckecie, ehh tak trudno wrzucic na forum?
![]() ![]() ![]() ![]() Np ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() DZieki
![]() Może to nie są jeszcze tak ciekawe zdjątka ale sie postaram ![]() ![]() Niedługo myśle dołączą koledzy z gildi do wstawiania swoich zdjęć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() OMS... all?? nUuUuUuUuUuUuUuUdY tO tYlKo0 pOpIsYwAnIe sIę cHaTkĄ
@EDIT skoro to twoj temat to zacznij jakas 30-stką SSków bo to jest beznadzieja -.- a na 44 mlv tez mozna huncic ... Ostatnio edytowany przez Roira - 29-04-2005 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Narazie czekam na 45 mlvl...pożniej zaczne troche zdjęć z potworów robić.niedługo dojda koledzy z gildi ze swoimi zdjęciami:> Plz be patient
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: ~I tak mnie nie znajdziesz~
Stan: Niegrający
|
![]() Jezeli dopiero zaczynasz z robieniem SS to moga i byc. Dorzucaj zdjątka z huntow a bedzie git
![]()
Anioł... Toż to Anioł! Zawiodłam, ja Wybaczył, on Zrozumiałam, ja Zaufał, on Spojrzał w oczy, Znowu były ciepłe, Złapał za ręke -Wybaczam na zawsze Szepnął, Twarz miał jasną, Uskrzydlenie było tylko wyczuwalne... Ufam. Jesteś Aniołem Zaufania. |
![]() |
![]() |