|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() oto kilka moich grafik (32x32 oraz większych)
Chiński miecz: ![]() dwuręczny topór<to już dosć stara grafika ale jeszcze nie publikowana>: ![]() Kusza produkcji rumuńskiej z przetopionych świeczników: ![]() Butelka soczku jagodowego(ta ehe ![]() ![]() Mile widziane komentarze, uwagi, ... pozdrawiam Ostatnio edytowany przez joey - 03-05-2005 o 10:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: W pixelowym świecie >.<
|
![]() Grafiki mogą być... zrób mi jakiś miecz królewski...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() królewski miecz:
![]() zbroja przetopiona ze świeczników: ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 02-05-2005 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() ładną druhenkę prosze z czarno zieloną chustą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: Rozmyśliłem się.
![]() A ty, Joey, zrób mi szklany armor. Ostatnio edytowany przez Descartes - 02-05-2005 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde narazie mam źle zrobiona druhenkę, ale nie mam czasu robić teraz grafik bo
musze się uczyć <-.-> więc zrobie szklany armor i narazie koniec zleceń poprostu nie miałem dużo czasu wczoraj: ![]() szklany armor: ![]() kurde kiedyś mi sie łatwiej rysowało :/ Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 03-05-2005 o 11:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Druhenka w skarpetach zawiązywanych na sznurówki! to lepsze niż kusza z przetopionych świeczników! roX0r, man
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() ROTFL! She się dowie gdzie mieszkasz i cię zabije... XD A obrazek z punktu widzenia pixartów jest (khem, bez obrazy) żałosny. Bez AA, bez cieni, nieproporconalne itd. itp. etc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ta druhenka to jakaś decha chyba ?
Nie dość że brzydka to jeszcze ... em... cienie się jej nie imają -.- . aha jeśli już chciałeś rysować skaprety .... to może byś się dowiedział jak wyglądają (z tego co pamiętam to podolanówki szare z czerwonymi paskami u góry - chociaż w takim czymś u nas na apelu w szkole występowały ). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 03-05-2005 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Dobra, macie mnie ;<
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Silvon
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dlamnie zrób WATER DEVILA i morze SWAMP SPIDER.
I to na tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() To wyzwanie dałem już kilku osobom. Chodzi mi o narysowanie miecza, ale nie takiego zwykłego. Słyszałeś kiedyś o mieczu zwanym Soul Reaver?
Oto mniej więcej szkic jak to ma wyglądać: ![]() Oczywiście ostrze ma być bardziej pofalowane niż dałem na rysunku. Ja to robilem na szybko więc ty zrób lepiej. Czaszkę też narysuj ładniejszą. Kolory według twojego uznania (tylko plx, nie czarne ostrze). No i oczywiście troszkę mniejszy zrób niz ten rysunek, ale nie taki jak w Tibii. Nie lubie artów 32x32. Podoba się wyzwanie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Mam dla ciebie bardzo trudne wyzwanie, nie wiem czy podołasz, ale przynajmniej możesz spróbować
![]() Chciałbym skrzydlatego demona wzbijającego się w przestworza. Ma być widać, czerwone niebo, "krwawy" zachód słońca i ziemie na której ma być lawa.