|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Hmm też o tym słyszałem i własnie się zastanawiam zreszta jakby wyszedł to bedzie rzeź już w godzinach od 13 sie nie dostaniesz ;/ tak mi sie przynajmniej wydaje.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() jeju ja tez slysze o serwerze caly czas ktos cos gada czy polski czy nie polskli kiedy i tak caly czas A CZY KTOS COS NAPRAWDE WIE BO MNIE JUZ CIEKAWOSC ZRZERA
w ogole o nowym serwie niekoniecznie polskim polski serw-pierwsze slysze jak cos to tylko niemiecki ( chociaz polski server niczego sobie... ) |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2003
|
![]() No wlasnie kiedy mozemy sie spodziewac test serwera polskiego ?? I czy bedzie to PvP czy NoN-PvP
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Skoro tibia.pl nie ma na forum, to co dopiero na nowy komputer.
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() marzenie ściętej głowy....
nie ma szans że powstanie polski serwer... no i tez mnie ciekawi co zaglada miales na mysli.... PS. DLACZEGO TEN TEMAT JEST W DZIALE OTServ?? TEN DZIAŁ PRZYCIĄGA TAKIE TEMATY :/ Wrrrrrrr Trzeba cośz tym zrobić bo to jakaś zaraza ![]() -- By Zag As you wish
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ostatno chce aby sie pojawił nowy serwer :/. W ciągu 2 dni nie wszedłem na danubie :/. Próbowałem juz okolo 1k razy
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() U$3r |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2003
|
![]() No taa ja i tak dalej nierozumiem oco chodzilo Zagladziedo do tej pory
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chodziło mu o to, że serwer (np. Antica) to taki komputer (wielkosci szafy
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() cos ja jednak nie sadze zeby jednak ten polski server powstal . Bylo by fajnie jak by powstal ale to raczej plotki
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dla czeog ma byc server dla polakow skora nawet niemcy nie maja tylko swojego osobistego jakby to powiedziec narodowego setvera a niemcy nie sa tacy zeby nam od razu pozwolili taki miec
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Czym się by różnił polski server... polskimi napisami?
Na każdym serverze można spotkać duuuużo polaków. Na Isarze 1/2 to polacy ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Mi tam na Polskim serwerze nie zależy. Znowu nową postać by trzeba robić.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() hmmm jezeli wogule polski serv powstanie to pewnie bedzie on non-pvp (tak dla bezpieczenstwa) 8)
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() no to moze ja wam odpowiem na te pytania poniewaz znam odpowiedz!!
1.niebedzie "polskiego"serwera poniewaz niesprawdzisz czy dana osoba jest polakiem 2.trzeba by bylo zalozyc serwer w polsce co w cale niejest tanie 3.trzeba by bylo zalozyc w polsce system zaplaty za PACC co tesh najtansze niejest 4.jush szybciej zaloza serwer u szwedow bo ich jest wiecej 5.pamietam byly kiedys rozmowy na ten temat na forum tibia.com i sie niezgodzili 6.moze mi sie zdaje ale byl kiedys taki temat :/ |
![]() |
![]() |
#19 |
Buuuuu
|
![]() 1. Polski server dla Polakow na 100% nie powstanie - CIP sie to nie oplaca.
2. Server w Polsce tez nie powstanie z nastepujacych powodow: - Lacze bedace w stanie zagwarantowac minimum przepustowosci potrzebnej na 850-900 polaczen kosztuje majatek, w Polsce nawet wiecej. - 1 Server mial by praktycznie takie same koszty jak 10 - potrzebujesz: kogos od utrzymania 24/7, lokal, zlacze do netu duzej mocy, itp.
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() .
. . . 3. Okradli by ich po tygodniu ![]() a poza tym jak to w filmie "To ja Złodziej" mówiła Feldmanowa ..." bo w tym kraju to sami (P)K.. i Thiefy"