|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2004
|
![]() Szanowna Tibio.pl !
Przedszkole ma więcej klasy. Teraz odchodzę z tego zaiste na wielce wysokim poziomie względem użytkowników forum. Radzę niektórym osobom zacząć zachowywać się adekwatnie do wieku oraz przyzwyczajać się do korzystania ze swej [ jakże wątpliwej ] inteligencji. Mogę dostać jakieś kary i bany - niezależy mi na przynależności do zacnego grona użytkowników forum tibia.pl Oddaję Wam głos,może akurat ktoś się ucieszy,że wpisał się do tematu jako pierwszy. Nie zdziwię się gdyby ktoś nie zrozumiał " tonu " mojej wypowiedzi. W końcu by móc odnaleźć w tekście ironię lub jej używać samemu,trzeba mieć minimalny iloraz inteligencji.Ułatwiam Wam więc niezmiernie trudne zadanie domyślenia się o co autorowi tematu mogło chodzić.Wierzę,iż moja wypowiedź jest na tyle krótka i mało skomplikowana,by każdy mógł ją pojąć. Życzę dorośnięcia. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy ty myślisz że w tibie grają tylko dzieci.Dla ciebie oznakiem tego czy jest się dorosłym czy nie jest to czy się gra w tibie:>.Niewiem po co ten temat pisałeś chyba dlatego żeby udowodnić ze jesteś mądrzejszym i dorosłym bo niegrasz w tibie.Narka
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Oh strasznie mnie wzruszyla twoja jakze przejmujaca historia. Posadzasz uzytkownikow o niedojzalosc <zgadzam sie z toba> a sam zachowujesz sie jak bachor ktoremu ktos zabral zabawke. "Plose pani a on jest gupi" Co kogo obchodzi to ze odchodzisz? Musisz sie tym skarzyc jak dzieciak?
Zycze dorosniecia.
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Gdybys nie byla moja siostra pomyslalbym ze zmadrzalas :/
#5 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Jak juz sie silisz na pseudoelokwentny belkot to zadbaj jeszcze o przecinki.
Z bogiem - szeroka droga, nikt Cie tu nie trzyma. |
![]() |