![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Tibia.Bez komentarza.Mag może nosić każdą zbroję. Paladyn "wali na odległość". Druid nic. Wojownik nic.
To nara. EdiT: bardzo przepraszam za ten bezsensowny temat... Niestety nie ja go nie napisalem,zapomnialem sie wylogowac ze szkolnego kompa...
Meum est propositum in taberna mori, Ut sint vina proxima morientis ori, Tunc contabunt letius angelorum chori: "Sit Deus propistius huic potatori!" Ostatnio edytowany przez Ma$ter MatiK - 15-03-2005 o 14:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
![]() |
![]() WTF?! Jakie jest przesłanie tego topicu? :S
Nie obchodzi nas to że dręczy Cię to, że mag może nosić każdą zbroję ...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Na dobrą sprawę, trzeba zdać sobie sprawę, że jak sie zastanowic to czemu człowiek który sie zajmuje czymś innym nie moze nosic danego ubrania. To tak jakby ktoś powiedział, że to bez sensu, że dresiarz może ubrac się w jeansy...
Pozatym jeżeli masz zamiar nosic sorciem np. draggon hammera to życzę Ci powodzenia, bo b. utrudnia to życie gdyż sorc ma mało capa. Więc jednak jakieś ograniczenia są, prawda? A teraz idz spac bo twój mały móżdżek za duzo dzis juz myślał... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie zgadzam się z Tobą bo nawet jeżeli ten przykładowy mag może nosić wszystko to ma mało Cap'a. A poza tym jak Ci nie pasuje to nie graj. Takie trudne?
Ja w Tibii nie lubie tego że jest taka fajna (przez to gram w nią tyle że zawalam szkołe =/ uzależnienie? -.-) |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Tibia jest grą w którą trzeba grać przez internet.Jest to nałóg z którego trudno jest wyjść.Jeżeli cię nudzi nie możesz sie męczyć.Skończ z tym razna zawsze.Gra niemoże wywierać na ciebie presji.To tylko gra.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() @Mag może nosić każdą zbroję.
Cap jest jednak ograniczeniem... @Paladyn "wali na odległość". Tego nie kapuje. No, wali na odległość... i? @Druid nic. Jak to nic? Druid to też fajny char. @Wojownik nic. Knight żeczywiście nudny... ...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() no i ja dodam coś od siebie, nie lubie tibii i nawet w nią już nie gram (strata czasu...nie to co kiedyś):
-Tibia schodzi na polaczków -0,1% tylko robi coś poza expingiem i trainem (czyli równie dobrze moge se iść pograć w pokemony... na to samo wychodzi) -Dobili mnie tym że nie ma już tego buga z loot bagiem i dziurą ... -Zaczeło mnie wkurzać że grafika od kilku lat taka sama a inne gry co rok mają 2x lepszą grafe -Brak głosu (niby nic strasznego ale patrz wyżej, to samo tyczy się dźwięku) -Każda broń jest identyczna (nawet w RL jest to nie możliwe... Każda jednak broń ma jakieś nie dociągnięcia.. załóżmy że chodzi o broń palną jednego typu (np. M16) jedna będzie się zacinała więcej a druga mniej... spowodowane to może być drobnymi nie dociągnięciami itp.), nie ma żadnych efektów magicznych i innych... -Gra upodabnia się coraz bardziej do MU (pod względem grywalności oraz ludzi grających w obie gry) -Keylogger co drugi krok -Nazwy Profesji... -1 Rasa -4 Profesje (+4 ulepszenia danej .... ale biedne) -NUDNE JAK MASŁO Z ROYAL KNIGHTEM !!!! (taki gostek z forum tibia.pl) |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() Tibia to posklejane teskturki ;p Nie można o tym powiedzieć 2D. Wnerwiają PA (dziwne że w innych grach tego nie spotkałem ...). Przeciez istanieje wiele 100razy ciekawszych gier niż tibia ... Kal Online, Mu Online, Ragnarok, Rose Online, Ultima Online, Knight Online, RYL i wiele innych ... Teraz zdałem sobie z tego sprawe, że w Tibii nie robisz nic innego oprócz zdobywania expa, nuudda ... zaletą że małe wymagania ;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Kazdy ma swoje zdanie o grach RPG.. nagrales sie w inna gre.. gdzie mag nie mogl nosic takiej a takiej zbroi i teraz sie plujesz do tibii... w pierwsze co zaczalm grac to tibia.. i jezeli w jakies innej gierce mi sie nie spodoba ze np. druid nie moze sie uleczac to nie wypowiadams ie na forum... poprostu nagrales sie, naczytales a teraz sie plujesz =(
ale coz... kazdy ma swoje zdanie i wlasnie poznalem twoje... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ALEŚ GRY WALNOŁ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rany... człowieku ?! CZy ty sądzisz zę MU jest lepsze od Tibii ???? Tibia przy MU To chyba HL2 jak przy Doomie 2 !!! (chodzi mi o grywalność ![]() Więc : Mu - Zhackowane do szpiku kości Gówno KAl online - Gra dla prawdziwych psycho (aż żygać się chce od tego klimatu... i takie wszystko sztywne :/ ) Knight Online - to samo co MU . |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Transparent Ghost - 15-03-2005 o 07:08. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Imię: Neriatha
Profesja: Elite Knight
Gildia: Forgotten Family
Świat: Nova
Poziom: 66
Skille: 88\86
Poziom mag.: 6
|
![]() no wiec dla twoich wiadomosci tibia to nie tylko expienie. dla mnie np expienie przestalo sie juz az tak bardzo liczyc. a od mu wieje nuda. 0 komunikqacji z graczami, 0 npc. po prostu jedna wielka NUDA a jesli przeszkadza ci garfika to--------->moj awatar
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Geeze. A wiecie ze wg mnie temat nawet nie jest taki glupi? Gdyby tylko napisal cos wiecej, ale spoxik
![]() Tibia i jej grafa maja specyficzny oldschoolowy klimat. Mi grafa i brak glosyu nie przeszkadza, bo oba maja swoja magie. Mi przeszkadza to, ze kazdy moze zalozyc sobie accounta. Kazdy. Od 3 latka, przez dresow, az do kolejnych wcielen Hitlerow, Stalinow i innych psycholi. UO jest swietnie zabezpieczone, i wg mnei cos takiego powinno byc w kazdym mmorpgu. Na UO prawie nie ma noobstwa, bo nooby po prostu nie przechodza 'egzaminu wstepnego'. I wszystkie te smiecie ida do Tibii, MU i innych takich ogolnodostepnych gierek. I co mamy? Sajgon, gowno, noobstwo i masakre. Poza tym, np. w UO jest w cholere skilli nie-do-walki, a jedynie urozmaicajacych gre. Oswajanie zwierzat, kopanie, kowalstwo, etc. etc. A w Tibii? Lowienie ryb. I to nudne jak flaki z olejem. Juz w hb mozna bylo wylowic np. miecz albo diament, albo szczegolnie rzadka rybe. A w Tibii tylko klikasz na wode do znudzenia i jeszcze dluzej... No i rzeczywiscie nie ma nic do roboty. Chcesz cos zorganizowac, to bys musial robic to sam, bo reszta bedzie cie wysmiewac bezlitosnie. No, moze po miesiacu poszukiwan znajdziesz jednego, dwoch chetnych, ale do tego czasu juz dawno rzucisz Tibie w cholere...
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Wszystko spoko ale ten paladyn na odległość to mnie też mega wpier.....
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() Siemka
Jak narazie to mi sie udaje wyjsc z tej gry... Juz kilka dni w nia nie gram i sa pozytywne ocenki w szkole ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Piekło
![]() |
![]() Tibia nie jest taka zla. Mozna sie nawet przyzwyczaic. Jedyna wada tej gry jaka zauwazyli moi koledzy to ta ze grafa wyglada jakby byla robiona w paincie.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() hahaha
dobre! buhaha! LOL! ROTFL! Kolo dobry ten temat normalnie z krzesla spadlem czytajac to ![]() Czesciej zostawiaj uzytkownika w szkole bedzie ubaw buhahahahha ![]() Najlepsze jest to ze druid nic. wojownik nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To nara ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Zgodze się. To co twórcy Tibii zrobili z paladynem jest poprostu śmieszne.
@Down Jestem geniuszem! ![]() Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 01-04-2005 o 17:27. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to jeszcze raz się wypowiem:
up: Ta.... Palladin...heh Topic: Coraz gożej w mych bidnych oczkach gierka wygląda, cóż to za piekność odciąga mnie od tego badziewia ? Oż... to światło dochodzące z drugiego końca pokoju...cóż to jest? Cóż to może być ?! ... To jest... tak... to jest ŚWIAT REALNY !!!! Krótko mówiąc, tibia nie ma przyszłości (idzie ciągle po jednej belce... na końcu której jest puste pudełko oczekujące na upadek Tibii i wpadniecie do pudełka, następnie zamknięcie się i odejście na pułke zapomnienia...). EDIT: Jeśli zrozumiesz treść zawartą wyżej... bedziesz geniuszem ! |
![]() |