![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() "THE POH MASTER" to smutny film o renegacie, ktory wygnany musi teraz walczyc z okrutnymi potworkami... Czy mu sie uda? Czy osiagnie swoj cel? Czy wroci tam skad przybyl? Obejrzyj by sie przekonac!
http://rapidshare.de/files/1480041/POH_MASTER.rec.html http://rapidshare.de/files/1480104/P...ER_II.rec.html http://rapidshare.de/files/1480119/P...TER_3.rec.html Wkrotce kolejne czesci filmu seri "The Poh Master" pod innym tytulem "The rook master" Prosze o komenty ale raczej spodziewam sie ostrej krytyki, no chyba ze macie poczucie humoru ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() Ej jeśli myślisz że jestes smieszny to wiesz co mysisz zle..... To żałosne jakis tam ludzik co ma 5hp na 1 filmie idze do Zerka i ..... szkoda gadac.... Temat do kasacji.... Skoro nie potrafisz grac w tibie i nagrywac filmów to wogule odpusc sobie i ic pograj w ping-ponga na podworku.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak jak mowilem, ze film spotka sie z ostra krytyka, ale moglbys sobie oszczedzic glupic odzywek w stylu "idz sobie pograc w ping ponga" zwlaszcza ze jestes te 6 lat mlodszy odemnie.
Z innej beczki: Prawdopodobnie mod uzna ze film jest do kasacji, ale naprawde glupie rzeczy czasami moga rozsmieszyc, chyba przyznacie mi racje...? ![]() Ostatnio edytowany przez Ancyk - 28-04-2005 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() wiek nie zawsze swiadczy o inteligencji mądrosci itp
u ciebie nie ma inteligencji i niczego innego zwiazanego z mysleniem lepiej idz pograj w ping-ponga(zakaladajac ze umiesz)
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
P.S kolega prosil o umieszczenie tego wiec pretensji i zazalen prosze nie kierowac pod moj adres i nie wytykac mi braku inteligencji. P.S 2 "mój" pisze sie tak ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Wypas - 29-04-2005 o 12:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Susz
|
![]() To, że nie użył polskich znaków nie znaczy, że napisał niepoprawnie ortograficznie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Heruri
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() LOOL... Miało być komentowanie filmów a nie wytykanie błendów ortograficznych
![]() @edit: Filmy rzałosne i tylko tyle powiem... ![]() |
![]() |
![]() |