![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na emeryturze
Imię: Moradin Miedziobrody
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie bede sie cackac, walne prosto z mostu....
- gdzie mozna kupic sickle??(w jakim miescie i u jakiego NPC) ![]() Moze to bardzo zalosne, ale mam dosyc trenowania z hand axem bo za duze obrazenia wale dwarvom i szybko gina..... Na forum szukalem i nieznalazlem, prosze o szybka odpowiedz ![]() Aha i nie piszcie ze mam isc do amazon camp z X powodow bo poprostu nieprzezyl bym tam ![]() Ostatnio edytowany przez 0rb - 03-05-2005 o 12:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Nie kupisz. Musisz połazić i pozabijać witche(wiedźmy)często z nich wypada. Albo od kogoś kupić
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na emeryturze
Imię: Moradin Miedziobrody
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() aha...... myslalem ze u jakiegos npc ze sprzetem mozna kupic.....,
na witche chodzic niemoge z w/w powodu (lowlevel) i w amazon camp nie mam zamiaru sie pokazywac. Pozostaje mi tylko kupic... probuje juz 2 dzien i nic, ale bede wytrwaly. Thx & pozdro! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() jest solo resp witcha na lewo od kazzo...ale jesli nie przezyjesz z amazon camp to ci raczej nic nei pomoge bo tam są dwarf soldy i mino archery po drodze :/
na wszelki wypadek- masz tu link do mojego filmu z amazon camp - cały amazon zwiedzony http://rapidshare.de/files/1549891/Amazon_Camp.rec.html