![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Zazwyczaj filmików nie kręce ale jakoś tak mnie tkneło i zrobiłem ten króciutki filmik z huntem na warlocki.
Plik jest w rarze bo to ponad 3h pakietów o wadze prawie 4mb. Po spakowaniu waży też nie mało jednak poniżej 2mb a to dla mnie tymczasowo maksymalny rozmiar, bo taki jest limit wagi jednego pliku na republice :/ Film dodatków w postaci trojanów nie miałem czasu wrzucić za co bardzo wszystkich przepraszam ^.- Pierwszy wrl... hmm, tak nie należy robić, ale cóż miałem poczać skoro on robił mi na przekór. Trzy wrl... tego też nie próbujcie ^.- Ogólnie hunt wyszedł finansowo na mniej wiecej -20k, więc nie tak źle bo spodziewałem się wiekszych strat ![]() EDIT: film na lepszym serwerze Down: Elite Knight
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 03-05-2005 o 14:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Powiedz chociaż jaka profesja, bo nie wiem czy śćiągać
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Hegemmon wstydziłbyś się-Republika?
![]() Tak ładnie film się zapowiadał na początku. Golden armor z pierwszego wrl. A potem lipa prawie do końca. 3 wrl na raz-niezły hardcore, ładnie cię wtedy grzmociły.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Da ktos rechosta?
![]() Republika sux plx ;d
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Republika sux, daj na rapidshare
![]() Plik ***** KEJLOGER BLZ?? joke ;p edit: Rehost blax ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit2: calkiem niezly filmik, szczegolnie momenty z 2 i 3 wl ![]() Ostatnio edytowany przez Zamkniety w domku - 03-05-2005 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikt ważny
|
![]() Film jest na serwerze kumpla, teraz nie powinno być problemów ^.-
P.S. Thx SHIZ (jak by coś źle to jego wina ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 03-05-2005 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Świat: Secura
Poziom: 312