|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Zapraszam wszystkich na moje pierwsze porządne fake story!
Część pierwsza Część druga A oto one: Część pierwsza!!! 1.Oto zwykła rodzinka, zamieszkujące okolice miasta Elbląg(nie mam pomysłów na nazwy) ![]() 2.Anathro właśnie odbywa 13 urodziny. ![]() 3.No teraz krótkie wyjaśnienie! ![]() 4.Pewien starzec przyszedł, tylko po co ? ![]() 5.Pożegnanie(napisy troche kijowe, ale tak musiało być, inaczej by się nie zmieściło) ![]() 6....... ![]() 7.Coś na rozgrzewke ![]() 8.Co to za czar? ![]() 9.Ale hit ze strony Anathra! ![]() 10.No i nagroda, oraz krótkie przemuwienie mistrza! ![]() 11.Anathro wraca do domu, po tylu latach! ![]() 12.Coś czego Anathro się napewno nie spodziwał! ![]() 13.Obrazek mówi sam za siebie ![]() Co się stało z domem Anathra? Gdzie są rodzice Anathra? Kto jest odpowiedzialny za to wszystko? O tym i innym dowiecie się w następnym odcinku! Może jeśli będzie dużo pozytywnych komentarzy!
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irux - 04-07-2005 o 09:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2005
|
![]() FAKE JEST SUUUPER!!
Strasznie wciąga ;]. Życze powodzenia i z niecierpliwością czekam na następną cześść ;]. Ostatnio edytowany przez Druid Pancernik - 02-07-2005 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Yay, koleś ODBYWA urodziny, fajnie nie?
NajleBszy fejk. A żeby było śmiesznie zapisany w .bmp. Ba nawet przemUwienia w fejku występują.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 02-07-2005 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() widzialem juz bardzo duzo fake'ów na tym forum ale żaden nie wciągnął mnie tak jak ten (nigdy nie dawalem comenta ;] ) z niecierpliwoscia czekam na kolejna czesc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() hmmm... mi to wygląda na OTS, ale nie jestem pewien... niech się jakiś znawca wypowie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Morska przestrzen
![]() |
![]() Stary to jest wydziobiste! Rob wiecej, wiecej wiecej! Nie moge sie doczekac nastepnej czesci!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawa fabuła
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maver Tale
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 85
![]() |
![]() Tasior od kilku/nastu fake'ów krytykujesz wszystkich. Może Ty zaprezentujesz jakiś wyje**any fake ktorego kazdy ci bedzie gratulowal?
![]() @topic Cool fake
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Ja nie skrytykowałem fejka, tylko jego format i ortografię. To po pierwsze. A teraz zgaduj ile przeciętnie platynowych płyt posiada przeciętny krytyk muzyczny? No właśnie....
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Za***i... fajny fake
![]() Ej ale czemu przy avansie pisze frem a nie from? a moze ktos kupil krem i ci sie pomylilo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() wypas, świetne zarębiste tylko że nic nie widze -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maver Tale
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 85
![]() |
![]() ale krytyk muzyczny zna się na rzeczy a ty na fake'ach znasz sie tak jak niemowlak na kompie, tylko krytykujesz pokaż coś super od siebie to wtedy spox krytykuj innych bo umiesz lepiej, ale gdy nie umiesz to poprostu Stfu plx
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Bardzo ladne, rob wiecej bo wciaga. TYlko wydaje mi sie ze robiles to troche na podstawie opowiesci Orca Vethiego... ale rob dalej super !
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki za pozytywy, niedługo będzie następna część, ale dopiero jutro zaczne ją robić dziś mi się niechce i musze jeszcze popracować nad fabułą.
@tasior Wiem że opisy do kitu, ale pisałem tego posta tak na odwal bo na mnie mama krzyczała żebym kończył! Cytuj:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irux - 03-07-2005 o 11:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Część druga!!!
14.W liście był herb gildii "Łowcy Smoków" - najpotęrzniejszej gildii na całym świecie! ![]() 15.Anathro wkurzony(nie będe przeklinał) szedł i zabijał wszystko co napotka na drodze! ![]() 16.Wkońcu doszedł do końca drogi, no i oczywiście napotkał nie lekki trudności ![]() ![]() 17.Jak zawsze Anathro da sobie rade z niejednym ![]() ![]() ![]() 18.Naszczęście słaba straż! ![]() 19.Uh i idze dalej ![]() 20.Nareszcie Anathro znalazł kogoś ważnego z pośrób członków gildii! ![]() 21.Anathro rozprawia się z Demonami, choć nie było tak łatwo! ![]() 22.Czas na Vice-Leaderów ![]() Czy Anathro zabije Vice-Leaderów? Czy Anathro znajdzie Leadera? Czy Anathro odnajdzie całych i zdrowych rodziców? To i nie tylko w następnym odcinku(jutro powinien być)! Koment plz!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irux - 04-07-2005 o 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() widze x plx zrob cos z tym chce koniecznie to zobaczyc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() już widze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @up
OTS editor? O.o co to (jesli można o tym mówić ;p) spójrzcie na pierwszy fake tam gdzie widać domek (lewy górny róg) tego tam anathro, jak ładnie kolega zamaskował, nawet lampkę uliczną tam wstawił ![]() ![]() (ale jeśli się myle to sorry za podejrzenia ;p) |
![]() |
![]() |