|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() no wlasnie w poradnikach pisze ze na nie to ze skillami 80/80 conajmniej ale jak uwazacie dam rade chodzic na guardy ze skillami nizszymi tzn 76/75? pytam bo nigdy ich nie bilem
moj staff to warrior helm crown arm crown shield/skull staff---Warhammer k legi 2 pytanie czy lepiej wziasc warhammer czy tarcze i shield bardzo mile bym widzial na jakich skilach wy chodziliscie i jak wam szlo z gory dziekuje Ostatnio edytowany przez malyjanek - 21-12-2005 o 11:14. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() Drogi kolego.Otóż ze skilami powyżej 75/75 można spokojnie chodzić na guardy.Można też na 70/70 ale to będzie mało opłacalne i duży waste życia.Z takim eq jak twój + z takimi skilami to możwesz spokojnie iść.Radziłbym jednak brać warhammera i na full atak bo ze skull stafem i shieldem to będzie trochę gorzej.Pozdrowienia i miłego hunta
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tak jak suchy uważam że możesz iść na guardy chociaż najlepiej jest ze skillami 80/80 ale teraz z twoimi i tak dasz rade
![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jezu, bylo juz miliony (moze przesadzilem) pytan o to z jakimi skillami na to, a z jakimi na tamto, jak chcesz sie koniecznie dowiedziec, to opcja szukaj nie gryzie. A jak masz nabijac posta to lepiej dotrenuj do tego 80/80.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Stan: Niegrający
Imię: Geralt ze Spychowa
Profesja: Knight
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() coz ja powiem tyle - mam podobny eqp co ty i skille jak obok - srednio 1 UH schodzi mi na 2 guardy... to nie jest ekonomiczne. Jest gorzej jezeli nie bedziesz spotykal pojedynczych sztuk tylko pary czy trojki... Szczerze polecalbym jeszcze soldki.
A sam dobijam skille do 80 i chce spradzic jak straty beda wtedy wygladaly... Ostatnio edytowany przez Geralt ze Spychowa - 22-12-2005 o 18:50. |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() 80 80 gs w lape i lecisz z koksem
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Ci którzy mówią że na takich skillach mozna spokojnie expić chyba nigdy nie byli na guardach ... kiedyś miałem 43 knighta skille 75/74 eq DSM, Royal helmet, crown legs,bohy i gs. Poszedłem na guardy ale było to strasznie nie opłacalne ...
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 22-12-2005 o 18:54. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Guardy sux. Kiedyś to był cudowny exp i mnóstwo kasy. Teraz? Exp zmniejszony, drop zmiejszony a HP więcej. Wątpie żeby opłacało Ci się tam iść. Lepiej idź do Mintwallin.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Dla Knighta to moze i mniej oplacalne ale loot jest nadal gosu
![]()
#10 |
Guest
|
![]() Ja na Guardy chodziłem na 20lvl,skille 50/50,fire sword<>knight set<>crusader helmet.Przy takim eq guard to
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() Cytuj:
Mozesz chodzic z takmi skillami ale to raczej waste uh i jak juz to ss i shield i na balance bijesz!
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic 2handed i fruu. Możliwość B to shield+broń i na balance/defensive ale przy złej sytuacji strategicznej (więcej niż jeden) może nieźle zaboleć. Skille warto podbić do 80/80 ![]()
Ostatnio edytowany przez Kamae - 22-12-2005 o 21:48. |
||
![]() |