|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Dzisiaj zrobiłem sobie palla kupilem 2 piersze czary... mam już 2 magic lev chce kupic czar na robienie strzal i średnie leczenie tam gdzie kupilem 2 piewsze czary nie można ich kupić pietro wyżej też nie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Skoro mówisz, że dzisiaj zrobiłes sobie palka, to znaczy, że masz 8 lvl. Na stworzenie 15 strzałek, jak i na średnie leczenie potrzeba 40 spalonej many. O ile się nie myle na 8 lvl ma się jej 35, więc to raczej będzie powodem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aath Fanorus
Profesja: Sorcerer
Gildia: (brak)
Świat: Samera
Poziom: 11
Skille: hehe;]
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Zgadzam się z Tobą Colier. Faktycznie, na Intense Healing, jak i na Conjure Arrow potrzeba 40 many. A po wyjściu z Rooka ma sie tylko 35...
P.S. Co do tej many to jestem pewien bo ostatnio udzielałem sie na forum poświęconym Rooku... Poza tym gram juz troche w Tibie, ale to już inna sprawa... <tak czy inaczej Colier miałeś racje> |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Może też być tak, że kupiłeś czary w ab, a w ab prawie każdy czar jest gdzieś indziej, a czar na strzały jest tam gdzie się kupuje bełty, strzały itp. (jeżeli mieszkasz w Carlin)
![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |