|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Siemanko wszystkim
Nurtuje mnie to co tam jest Jeżeli coś jest To prosze o szczegółowe informacje takie jak Jakie potwory są/czy można expić/jeżeli jest quest to jaka nagroda? Oto SS ![]()
|
![]() |
#2 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up@
Szkoda ze link nie dziala...
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() EDIT @UP... Gratz że pomogłeś mu w wykoniu questu -,- ... Quest Spoiling PLX?
Cytuj:
![]() Ale co do twojego pytania to w więzieniu na pewno są wszelkeigo rodzaju dvarfy, minosy (na wstępie jest mino mag o ile się nie myle) Cycki i chyba też orci... A codo zdobycia klucza... to jest to QS... Naprawde BARDZO łatwo go zdobyć, podczas 1 dnia mojego pobytu w Kazzo go znalazłem ![]() ![]() P.S. Sam nie wiedziałem że to quest, ale na tibia.pl znajduje się w tym dziale wieć... Ciiii!
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 15-05-2005 o 10:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Kazorduńskie Więzienie
![]() Tzn. to już było mówione, ale nudzi mi się to napiszę posta. Kiedyś tam weszłam i tam są Smoki, Orc`i Berseker`y itd. W sumie nie warto chyba tam się pchać. Miałam szczęście i było otawrte.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Juz wiedziłem te więzienie
NA 1 poziomie sa mino magi archery zergi spermeny soldy dwarf dwarf guardy cycki nie ciekawey exp na 1 poziomie nie wiem co jest na -2 nie chce pasc moze ktos powie mi co? bede bardzo dłuzny
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @up
W pierwszych dziurkach w okolicach wejścia jest to samo co na powierzchni. Tzn. w dziurce przy spawnie minosów znajdziesz mino guardy, mino magi, ew. mino archery. To samo z orkami, dwarfami i cycami. O dziurkach w północnej części więzienia nie wiem nic... BTW: gdzieś czytałem, że to więzienie nazywa się Dwacatra. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Profesja: Elite Knight
Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
![]() |
![]() w tych dziurach jest to samo co na powierzchni. tylko uwazaj na gorna dziure po lewej stronioe bo sa tam 3-4 zerki w ciasnym pomieszczeniu
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() tam jest troche niebezpiecznie.... orci (serki, lidery, warriory, shamany), cyce, minosy (archery, magi) itp itd
|
![]() |
![]() |