![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Tic-tac token służy do grania w kółko i krzyżyk. Więcej takich przedmiotów można znależć w thais. Na mapie to miejsce jest oznaczone cyfrą 13.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() fajnie byloby robic sobie pojedynki o rozne itemy kase bp runek :albo mistrzostwa
![]() kazdy sklada sie np 100 gp jest 10 uczesnitkuw : 1=500 gp 2=300gp 3=200 gp co wy mnyslicie ?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() hmmmmm... to jest pomysl dozucic do tibi hazard
![]() Kuba of the Miczu-lvl 14 mlvl 6 prof pal swiat valoria |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Trzeba się nadtym zastanowić to może być niezłe ubarwienie gry.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() W Kazoo też jest i w kółko i krzyżyk grałem z kumplem 5 godzin robiąc przy tym runki
![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ludzie ludzie, w prawie kazdym miescie mozna znalezc jakas gre- i to wcale nie jest tak ze nikt w nie nie gra, juz nieraz widzialem jak dwoch gosci se gralo w szachy czy w cos... Jak chcecie organizowac turnieje, to trzeba:
- kilku ludzi chetnych do gry -zaufanego skarbnika(przechowuje wygrana ![]() -ZGODE INNYCH na to, ze kazdy wyplaca kilka gp -pewnosc, ze macie wszystko-bo nooby wszystko kradna takze kolo 12 juz na szachownicy pionkow nie znajdziecie ![]() -kilku highlvli z redskullami zeby odstraszac noobow(jak sie zobaczy 50 lvla z redskullem to raczej sie zrezygnuje z proby kradziezy czy czegos-logiczne ze redskull=killer a jak 50 lvl to jakis noob jest dla niego na 2 strzaly ![]() -no i szczescia w grze zycze!!! ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() W jakim mieście grają w szachy ...........
Z przyjemnością bym się przyłączył ............. :rolleyes: Wszelkie tego typu gry ubarwiają świat Tibii i jestem całym sercem za tym , aby było ich jak najwięcej ... To jest mój - 150 - post .................................................. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: No... Gdzieś w Polsce
![]() |
![]() Kiedyś prubowałem grać w szachy, ale podczas gry ktoś przyszedł i buchnoł pionki. I po zabawie bylo.
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
![]() |
![]() takie rzeszy sa do grania w o i x i jest terz pilka norzna
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2004
Stan: Aktywny gracz