| 
	|||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Siemanko, dzień dobry  

![]() Chciałem wrzucać tutaj screeny z mojego powrotu do Tibii. Postać została założona 21 Maja, późnym wieczorem. Zawsze miałem sentyment do tej gry, moje początki to Tibia 7.6. Jeśli ktoś ma ochotę wrócić i pograć na serwerze Olympa to postaram się pomóc na start. Kiedy jestem online, staram się odpalać także streama : http://www.twitch.tv/unbrooken92 Jeszcze na facc-u, cyklopki south od Thais ![]() Pacc, promocja   w dzisiejszej Tibii, nie polecam grać na faccu..Jakiś pierwszy dragon. Uważam, że powrót do Tibii był dobrym pomysłem, chociaż CipSoft utrudnia momentami grę.. 30 lvl ![]() 40 lvl ![]() Od jednego z widzów dostałem troszkę kasy na start, postanowiłem zrobić outfit ![]() 45 lvl. Dragony się znudziły, posiedziałem trochę na Spike oraz Penisula Tomb ![]() 40 mlvl. Biłem go tylko na offline ![]() 50 lvl, wyrmy Liberty Bay ![]() 55 lvl, wieczorne Dlki ![]() 45 mlvl! Aktualnie robię taska na killer caimany, całkiem przyjemnie się je bije ![]() 60 lvl!! ![]() Robiliśmy dzisiaj sporo questów  ! Okazało się, że ja i 400 ek+ nie mamy deserta.50 mlvl! ![]() 75! Ostatnio edytowany przez Matt7 - 08-09-2015 o 13:33.  | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 16 09 2005 
				Lokacja: Zgierz 

Stan: Aktywny Gracz 

Profesja: Royal Paladin 

Świat: Harmonia 

| 

Ah, początki... kiedy to było? 

Moja krótka i nudna historia: •2004r założenie pierwszej postaci [Antica] •2005-2006 [Arcania] •2006-2008 [Eternia] •2006-2008 Senior tutor •2010- [Harmonia]  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Pamiętam jeszcze czasy 7.6 jak druid z war hammerem biegał  

![]() Eh, stare dobre czasy. Choć po powrocie, także dobrze mi się gra ![]()  | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Użytkownik forum 

Data dołączenia: 02 10 2015 

| 

But luck is Fifa 16 XBOX One Coins  not always on the same side. Champions League first round group stage, Sevilla 0-3 defeat away to Borussia. The game, referee fined a penalty three times, Gameiro penalty in the first 46 minutes after the first penalty, just over three minutes to usher in a second penalty kick opportunity. "Well come as a surprise," Perhaps it was my heart has been delighted Gameiro, but made a return beam "pit beam", his penalty in the door. Sevilla 66 minutes to get the first three penalties, Banega replaced Gameiro strike twelve yards point overnight, this time 0-2 Borussia also has Fifa 16 PS4 Coins become less confident and eventually throw a ball, 0 -3 away defeat. 

| 
| 
		 | 

|