|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2005
Lokacja: Włocławek-Center PL
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Pana
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: PACERA
Poziom: 13
Skille: 30/30:(
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Siemka
Zastanawia mnie czy mozna laczyc expo 2 postaci.Jesli tak to prosze o komenty(nie mowie tu o programach tylko z kim sie skontaktowac(GM,Cip)i co powiedziec). Pisalem juz do Cip ale oni mi przyslali jakies pytania dziwne(byc moze zle napisalem dlatego prosze o formulke czy cos takiego). Kilku(moze wszyscy) mnie wysmieja ale ta sprawa mi nie daje spokoju. Z gory ThX Ostatnio edytowany przez Druid Baros - 13-05-2005 o 20:25. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie mozna laczyc expa 2 postaci.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Dziwny pomysł... Ale i tak na pewno nikt z CipSoft'u się na to nie zgodzi...
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie można połączyć expa dwóch postaci !
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja widzialem raz na allegro, kolo chcial wcisnac taki program do laczenia expa postaci
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak wyżej, a ten list od Cipów to pewnie FAQ...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |