|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: koło Wrocka
Stan: Niegrający
Imię: Royal Matis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
|
![]() Mam pytanko z wielkim znakiem zapytania. A chodzi mi o NPC Gamel. Co on sprzedaje albo robi bo mówi tak:
Royal Matis: job Gamel: I am selling some... things. O co chodzi z tymi rzeczami...?? Plix o odpowiedzi @edit Pytalem go ale mówi tylko to co napisane wyzej. Jest on w Thais, w prawo i do góry od dp, lazi po korytazu chaty
![]() ![]() ![]() And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away Kocham Harmonię: XXX[31]:moja stara to jebana kurwa 14:22 CM Isolan on Harmonia [2]: have fun xD Ostatnio edytowany przez Royal Matis - 17-08-2006 o 14:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() hi
job things albo hi name (powie coś sensowniejszego) albo hi mission jak nie pomoże to w takim razie tylko zapycha transfer... powiedz gdzie ten npc jest, może spróbuję z nim pogadać Ostatnio edytowany przez Celoz - 17-08-2006 o 14:19. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Melfus Brir
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 50
Poziom mag.: 52
|
![]() 18:02 Melfus Brir: hi
18:02 Gamel: Pssst! Be silent. Do you wish to buy something? 18:02 Melfus Brir: things 18:02 Gamel: I sell maces, staffs, daggers and brass helmets. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 17-08-2006 o 19:32. Powód: nie ty tu decydujesz, ok? |
![]() |