![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, co tu dużo mówić:
http://rapidshare.de/files/1755963/Solo_BH.rec.html Tak wogle to mój pierwszy post i pierwszy film więc nie wrzeszczcie: Nie no takim typom sie bana za takie coś daje! A więc: Comment plz! Ostatnio edytowany przez Severino - 14-05-2005 o 16:27. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Masz 20 level ,fsa ,4 mlv, ponad bp uh i robisz film z zabicia Beholdera.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ale jeśli tak to co mam nakręcić? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: No... Gdzieś w Polsce
![]() |
![]() Juz guardy byly by ciekawsze...
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
A żeby cie pociesyzć to wiedz że z 3 Mlv, skillami 50/50 i barbarian Axe solowałem juz beho -,- (Nie spokojnie, ani nie liczyłem na expa... CHciałem tylko dla zabawy zobaczeć...) Teraz za każdym razem jak wchodze do Kazzo to zaliczam single spawn beho -,-....... Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
HAHAHA Myślisz że ja, 20lvl knight ubije choćby d-guarda solo? Nie rozśmieszaj mnie! Z góry Thx All za komenty! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym PROSZĘ o choć jednego komenta zachwalającego, bo to mój pierwszy film. Ostatnio edytowany przez Severino - 14-05-2005 o 16:58. |
||||
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
i co z tego ze pierwszy film? jak nei ma nic ciekawego to jak moga byc komenty zachwalajace? Ostatnio edytowany przez morwi - 14-05-2005 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Jeżeli uważacie że film jest do <tyłka> To OK przyjmuję to do wiadomości.
Ale powiedzcie mi w takim razie jakiego monstera mam ubić, żeby was zachwycić? Fast plz! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
zsoluj draga... albo nie to jest nudne, a pozatym dednalbys chyba. na takich skilach, levelu jak napisali wczesniej nie ma czego krecic....(chyba ze jakis quest, ale ciekawy/trudny) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nakręce lepszy film jak będe silniejszy. Thx all za koment! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Lurnij gsa pod dwarven bridge. Jak będziesz miał farta to cie nieubije.
![]() W sumie to na bloodherbie góra dół z hmmów może byś gsa kiedyś uklepał. ![]() Ostatnio edytowany przez Wypas - 14-05-2005 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Za rok może dwa... A potem kiedy jest dead GS: Czterdzieści lat mieło... ![]() |
|
![]() |