|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nie będę gadał że spamuje topicami (bo to prawda ^^)
Ale ok, do rzeczy : Chciałbym przyjmować PRAWIE wszystkie wyzwania (miecze, tarcze, postacie -Druhenka plx - Inny bajery) prócz Outfitów oraz Potworów (wielu klatek w 32x32) Mile widziane obrazki większe niż 32x32 ^^ (ale bez przesady.... żeby nie było jakichś 1024x720 itp). kilka przykładowych 32x32: ![]() ![]() ![]() ![]() (to jest tarcza jak by co ^^) ![]() ![]() kilka przykładowych większych: ![]() ![]() No to czekam na wyzwania .... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Avatar 100x100, mroczne tlo + fajny napis ''Kamos"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
chyba tak.... ^^ Będe musiał ściągnąć wkońcu tego PSP ;/ . Za ten czas poszukam na necie fajnych czcionek i kilku pomysłów ^^ (za 30 minut niestety jade na rybki więc szybko chyba tego nie bedziesz miał ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() ja bym prosił katane <lub wakizashi> w wersji 'dużej'
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Ja poprosze jakis miecz ze skomplikowana raczka i ostrzem i zeby byl potezny ;P
Wymiaty powiedzmy takie jak ten twoj pierwsy mieczyk duzy(ten z niebieskim swiatelkiem na koncu ostrza).Oczywiscie ten mieczyk nie ma miec zadnych poswiat itp. ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 03-05-2005 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Krasnoluda, klęczącego w katedrze przed pomnikiem przodka, na którego pada światło przefiltrowane przez witraże na ścianie. Jak na razie nikt nie podołał temu zadaniu.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ja dam ci takie wyzwanie: Zrób mi demon sworda/demon mace/demon axe ![]() Nie chodzi mi o takie tibisjkie ![]() @down Hehe, szybszy byłem ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 03-05-2005 o 13:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
![]() moja propozycja: drzewo mądrości (coś ala mówiący gruby dąb). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Jakis czar żywiołu (np. ogien, lodzio, kamien) Tylko takie nie tibijskie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Ja chcę drewniane rękawiczki
![]() jeśli to możliwe ![]() 32*32 lub większe. mi wszystko jedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Ja poprosze....
ummmmm..... hmmmmm..... dwuręczny miecz zrobiony ze stali szlachetnej z domieszką srebra (zeby sie ladniej blyszczala ![]() @Kald Jezeli tak bardzo chcesz tego to moge poprosic kuzynke zeby cos takiego narysowala (studiuje plastyke). Wrzuce na skana i bedziesz mial ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() dobra zrób mi assasina (mordercę, skrytobójcę) kucającego na dachu w mroczną noc, przy blasku księćyca. Tyłem do "publiczności"
![]() @Kald Ash se spróbuje z tym krasem ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisze NA KTÓREGO (czyt. krasnoluda), nie na KTÓRY (czyt. pomnik), though. Ale może padać i na pomnik, i na krasnoluda.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to był POMNIK (który) nie PRZODEK (którego). Pliaks.
Dobra, cut the offtop 'n' 'tis stupid discussion. Avager, to jak z tymi zamówieniami?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dopiero co wróciłem z ryb (jedna złowiona ale nie nasza ^^ - KIEPSKIE BRANIE)
Właśnie kończę robić tego "wakizashi" którego zaczołem tuż przed wyjazdem (tóż?) . Dziś powinienem może także skończyć kilka innych ^^ (jak będe miał skaner to będę na zamówienie w RL ^^ i przy okazji walne wszystkie voc jakie narysowałem (narazie narysowane Druid - Popiersie oraz Knight - Cała sylwetka - od tyłu , wszystko kobiety ^^ ). Dobra biore się za zamówienia ... wakizashi nie długo powinno to być . |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: W pixelowym świecie >.<
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Baron co ma byc na tym witrażu ?
Aha sorka że narazie nie walne tego Avatarka ale coś mi PSP nie chce się ściągnąć (jak będe miał to ci odrazu dam avatka, ale avatki to raczej robi Eileen ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum