|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: RYBNIK/POLSKA
|
![]() SIEMA gram <od 3 dni
![]() haslo wpisuje dobre tak. Wie ktos oco mi sier rozchodzi . ![]() jak tak to ptrosze o pomoc niehc mi ktos powie co mam z tym zrobic zeby sie logowac kiedy chce . Bo zawsze jka chce sie zalogwac wyskakuje error conntet to server pls pomocy> ![]() ZGORY DZIEKUJE ZA POMOC
MANCHESTER UNITED THE BEST CLUB ON THE WORLD ![]() ![]() ![]() ![]() MANCHESTER UNITED RULEZZZZZZZZZZZZ [IMG] http://img.photobucket.com/albums/v626/honamut/logo.jpg[/IMG] Ostatnio edytowany przez honamut-druid - 15-05-2005 o 08:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Pierw naucz sie pisac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na emeryturze
Imię: Dominus Wielki
Profesja: Knight
Gildia: -Brak-
Świat: Harmonia
Poziom: 13
Skille: 47/46
Poziom mag.: 2
|
![]() Prawdopodobnie nie masz javy... Ale tesz mozliwe ze masz za duuuuze obciazenie kompa akurat i ci knoci podlaczenie do RS'a... I graj na swiatach gdzie jest malo osob... polecam 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: RYBNIK/POLSKA
|
![]() Hmm... co do javy to cos tam mam JAVA WEB STAR to mam
![]() ![]() Aha jaki swiat najlepszy jest? Aha i mam jeszcz kilka pytan co to gry? Gdzie moge sprawdzic jaki mam lvl i gdzie moge kupic zaplaki bo dedlem starcilem zapalki ![]() A I jeszcze jedno jak sie tam prez JAVE GRA CO TRZA ZROBIC ![]() ![]() ![]() ![]()
MANCHESTER UNITED THE BEST CLUB ON THE WORLD ![]() ![]() ![]() ![]() MANCHESTER UNITED RULEZZZZZZZZZZZZ [IMG] http://img.photobucket.com/albums/v626/honamut/logo.jpg[/IMG] Ostatnio edytowany przez honamut-druid - 15-05-2005 o 12:30. Powód: zapomnialem sie spytac czegos :P |
![]() |
![]() |