|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Opole \o/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom mag.: 6
|
![]() Moja profesja to knight niestety nie mam pacca i nie wiem na czym expic, prosze o wskazzowski gdzie moge ladnie poexpic
![]() Knight Skile 80/80 lvl 30 eq tez przyzwoite ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() - Guardy
- Ghoule - Soldiery - Minosy i Mino Archery - Skillowac do 90/90 (?) - Orc Land - Dragony - PoH - Trolle obok Thais <JOKE> - Bugi pod Carlin <JOKE> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ja ci radze orc land, moj kumpel expil tam na mniejszych skillach i dobrze na tym wychodzil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Pojedyńcze dwarfy guardy z jednoręczną bronią (jak walisz z bright sworda
i z jakimś np. tower shieldem na takich skillach to żadko kiedy cie guard hitnie) Orcland, ale tu musisz mieć dużo UHów. Jakieś tam pojedyńcze dragi ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Grudziadz
![]() |
![]() Orc Land i poczatki OF, ew. Guardy, PoH (bez GSow)
![]() |
#7 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Jesli masz dobre eq to mintwallin.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Gex Darkblade
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 105
Skille: 95/60
Poziom mag.: 20
|
![]() Jesli szkoda Ci uhów lub masz ich malo to polecam Ghost Land (na zachód od carlin)
Jesli masz sporo uhów i chcesz dobrze zarobic to lapiesz GS'a / D lance / War Hammer i lecisz na guardy (exp dobry a loot jeszcze lepszy) Mintwallin tez dobre ale trzeba troszke gfb miec, duzo mniejszy waste uh Mount Sternum i cyklopy PoH (same cyklopy, slimy, mozesz tez orki bic i dragi) No i miejsce gdzie najszybciej leci exp Elf Village (na wschod od Venore, droga pomotana ale exp swietny, masówki scoutów i innych elfów + 2x dragi)
Storm, Earth and Fire, heed my call.... I am the son of The Wind and Rain, Thunder beckons and I heed the call, If I die upon this day, in battle I will fall... Hear me Brothers, gather up the wolves to battle we will ride. War drums echo the beating heart, pounding from inside. Storm, Black clouds fill the sky Earth, I hear my battlecry Fire, and Thunder will bring more Death, from the power of the Horde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja zdecydowanie polecam ci guardy. Loot super, expa też ładnie idzie a na takich skillach i eq przyzwoite to za uhy sie zwróci na 100%. Na OF nie byłem expić więc nie wiem ale napewno na guardach dobrze wyjdziesz
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdecydowanie Orc Land albo Guardy. Loot przyzwoity i exp rówież. Chociaż wydaje mi sie że bij orców lepiej bo nie ma tam takiej monotoni jak na guardach gdzie można zasnąć z nudów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Molst i kopalnie Guardów (w Molst Mino Guardy) loot extra i exp szybki