| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum | Pomysł raczej nieciekawy(dla was) Ale cóż. Wysyłacie mi na PW outfity, tam też piszecie swoją nazwę, i profesję. Potem wybieram losowo dwócg graczy i Sklejam Walkę. Ja decyduję kto Wygra (używam kostki w domu) I jak atakujecie. Tu macie pisać Zgłoszenia, ew. Wyzwania.('Lepiej Na PW, to nie będzie Spamu.) A oto arena: Battle On! <joke> 
				__________________ Wróciłem. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 09 2005 Lokacja: Białystok. Wiek: 32 Posty: 983 Stan: Niegrający   | Głupi pomysł według mnie. Chyba juz byl taki temat tylko ze to byly walki potworow. 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 27 01 2006 Lokacja: Daaaaaleko.... Wiek: 32 Posty: 550 Stan: Na Emeryturze Imię: Azin Therano Profesja: Rookstayer Gildia: Rozpadła się :/ Świat: Lucera Poziom: 10 Skille: 18/18 Poziom mag.: Bd     | Shit... Znowu ??? Ja już mam dosyć tych KPSNF'ów... | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2006 Wiek: 32 Posty: 1,359   | a jaka rzucasz? k6? Ja mam k20, k12, k8, k10... Pozatym zeby ta arena chocby byla ladnie sklejona... =[ Niech ktos kto zna sie na tym zajmie. 
				__________________ Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 10 2006 Posty: 259 Stan: Na emeryturze Imię: Lord Yendras Profesja: Druid Świat: Askara Poziom: 24 Poziom mag.: 25 | Kurde, pomysłów już innych nie macie?? 
				__________________ I'll be back... | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2006 Lokacja: Skawina Posty: 296 Stan: Na emeryturze   | No cóż wyśle mu na PW postać ponieważ jestem ciekawy jak mu to wyjdzie | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Guest Posty: n/a | no nie wiem a jak będziesz miał 1000 propozycji to też zrobisz walki xD(raczej niewypał) ale zobaczymy [powodzenia] | 
|   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum | Może coś z tego będzie. PS. Zrobię arenę! 
				__________________ [HACKED] by Winzard | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2006 Wiek: 32 Posty: 1,359   | @up u nie! ne pozwule! muja pendzie lebza! 
				__________________ Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 06 2006 Posty: 231 | Może coś z tego będzie. Moge ci zrobić jedną z tych aren: -zwykła -kamienna -roślinna -wodna -pustynna -magiczna Powiedz czy którąś chcesz. Ostatnio edytowany przez Re006 - 12-11-2006 o 20:22. | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2006 Wiek: 32 Posty: 1,359   | MJa sie wezme za wodna i roslinna... Niech ktos inny wezmie sie za inne. W ten sposob szybciej je zrobimy. 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2006 Lokacja: Skawina Posty: 296 Stan: Na emeryturze   | Kiedy zrobisz tą walke bo jestem bardzo ciekawy ? | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 10 2006 Lokacja: Raccoon City Posty: 190 Stan: Niegrający   | rzeczywiscie... ten topic to jeden wielki zart.... 
				__________________   "Calm down... It won't be painful." Kocham Resident Evil... Ostatnio edytowany przez Obscenity - 13-11-2006 o 20:34. | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 07 2006 Posty: 401 Stan: Na Emeryturze   | No... eee... Ta arena jest diwna   Jaitak nei umiem zrobić lepszej, więc nic nei narzucam (a moze?) @ all co chcą zrobić areny  Może każdy zrobi w innym stylu? Veruis Wodna, inny bagienna, jeszce iny śnieżna, a jeszce inny pustyna  I tak zrobi się zawody na kilku arenach  To byłby HIT! | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 08 2006 Lokacja: Gdańsk Wiek: 33 Posty: 241 Stan: Na Emeryturze Profesja: Sorcerer Świat: Furora/Solera Poziom: 5 Skille: 15/23   | ale arene zrobiłes pewnie walke tak samo jak arene sklejisz   | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 12 2005 Wiek: 19 Posty: 851   | Chcę Ci zaproponować pewną metode do robienia tych walk. Wystarczy czas i dobre chęci (których nie mam) :  PS. nie obraź się ;] xD | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 07 2006 Posty: 401 Stan: Na Emeryturze   | @up Tee dobre  Mixer dawaj more. | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 10 2006 Posty: 259 Stan: Na emeryturze Imię: Lord Yendras Profesja: Druid Świat: Askara Poziom: 24 Poziom mag.: 25 | Ueheheheheh, dobre, tylko okolica tego wyłomu drga... 
				__________________ I'll be back... | 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 12 2005 Wiek: 19 Posty: 851   | @up Drga, bo źle wkleiłem ogień to nakleiłem dziure. A mi sie nie chciało drugi raz robić ognia. @Harry piasek Moge riobić jak Zas~ się zgodzi a nie chce robić 2-go tematu... Jeszcze o plagiat osądzą ;p Ostatnio edytowany przez MiXer - 15-11-2006 o 20:53. | 
|  |   |