|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2005
|
![]() Witam gram w tibie dopiero od kilku dni i niewiem jeszcze wszystkiego takze prosze o wyrozumialosc a wiec czy cos a jezeli tak to ile wart jest:
1.Blank rune. 2.Silver Amulet. 3.Serpent or Spike sword kupiony od gracza.(server Azura) I na koniec jeszcze male pytanko czy da sie gdzies zamienic gp na platinum bo mam juz 2k gp w kpkach po 100 w depo i mi kupe miejsca zajmuje z gury thx ![]() Ostatnio edytowany przez jasonnn - 16-05-2005 o 13:41. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() @1
Blank rune jest warty 10 gp i można w nim wypalić czar @2 Raczej nic nie warte, ale trucizna ci mniej zabiera (np. jeżeli cię zatruje poision spider to ci nie zabiera życia, tylko amulet się wyczerpuje) @3 Nie gram na Azurze więc nie wiem, ale jego cena prawdopodobnie to 1 do 1,5k Platinum coinsy można dostać w banku (dostać czyli zamienić 100 gp na 1 platinum coinsa) Bank w Venore jest w północno-wschodniej częsci miasta. Pieniądze wymienia taki Dwarfik. Aby zamienić kasę mówisz hi - change gold - ile chcesz platinumek (dla 2000gp jest to 20 platinumek) - yes Ostatnio edytowany przez Lesster - 16-05-2005 o 13:44. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2005
|
![]() thx za all
![]() |
![]() |