--> | --> |
|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mam Windowsa 2000 i mi niechodzą zwykłe Simsy pisze coś takiego że musze zmienić składniki w panelu sterowania...a ja niewiem co trzeba zmienić
![]() Mi qumpel mówił że jest taki PATCH dzięki któremu chodzą Simsy (on tak przypuszcza), więc pomóżcie mi !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() ja nie rozumie zbytnio ale moze ktos Ci pomoze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Hmmm... może nie zrobiłeś CRACKA? Musiałbym to widzieć i bym ci to zrobił ;P a co do tych składników... z Windowsem 2000 oraz 2003 są takie właśnie problemy ;] - na 2003 w ogóle dżwięku nie miałem
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Do tematodawcy: Wpisz np w www.wp.pl sims crack albo patch i poszukaj w wynikach. Napewno coś znajdziesz.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Wejdź na strone www.thesims.pl . Napisz temat na forum albo poszukaj w FAQ. Napewno ktoś ci pomoże.
|
![]() |
![]() |