|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Moj kolega wyskoczyl ostatnio z tekstem ze tibia jest nudna... Mimo ze go olalem sklonilo mnie to do rozmyslan. Otoz: Czy poza zwykla gra (hunty, skille, palenie run) robicie cos jeszcze w grze?
Ja znam kilka zabaw w grze: - Berek - takie proste i takie piekne ![]() - PK - zabawa dla typowo chardkorowych graczy ![]() ![]() - Turnieje w PvP - ustawiacie sie np. 1v1 na zasadach turnioejowych (przegrana = wykluczenie - system czterech dwojek) - Wyscigi - normalne bieganie, dowolne ogleglosci (rekord mi znany - resp f-elementa na foldzie, do Venore depo) - Zadymy - zabawa typowo dla high lvl ktorym bardzo sie nudzi... UE testy, f bomby, sumonowanie czegos silnego (walki summonow), najbardziej rzeznickie bylo 3x UE po ktorym czarodziej dostal bana.
Fly on the wings of love, fly baby fly! Ostatnio edytowany przez Deythwen - 20-05-2005 o 20:30. Powód: blad w pisowni, dodane zabawy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Ja znam np. pieczenie chlebka (lol) ale to juz jak ci się naprawde nudzi
![]() Pozatym w gildii często są zabawy w grupie. Wszyscy dają party, i ejdni są czerwoni a drudzy niebiescy... Ziomale z red HP odpadaja ![]() Albo walka Najsliniejszy człowiek w gildii kontra cała retsza ^^
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() I wyrywanie zębów kosiarką. -.-
EDIT: Optymalne efekty tylko po pijaku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @Dziecko co ty wiesz o wyrywaniu zebow kosiarką ?
Nie lepiej z 10 pietra, skoczyc na glowe i zebami zlapac się chodnika, odbic się z brwi i zlapac sie rzesami jadacego samochodu. @topic Naprawiac lufe czolgu podczas wystrzalu ( lufa musi byc skierowania w monitor- Tibia chodzic musi )
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() JAk mi sie nudzi to ide na plac w qmplami a jezeli chodzi o Tibie to
Duel z qmplami Hunt (dl hero) Questy Zabawy przed depo w ab :> |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() Najczęsciej to mówię z kumplami w depo (Ab najbardziej) "FREE ITAMS" albo w berka albo w chowanego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Latanie z qmlem po calym ab i strzelanie z sd... czasami sie kogoś niechcący zabije
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja się kiedyś z kumplem ścigałem z depo do portu po pijaku(ale to było kiedyś)
Tera se chodze po pustyni w ank i wykupuje sobie scaraby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Ja strasznie lubię z kolegami i kolezankami z tibii bawić sie w lekarza... ale ostatnio Doktor Queen (koleżanka) nie wbiła prawidłowo strzykawki no i kolega zaliczył deda bo ukąsił go pająk (GS) przez co straciliśmy jednego z pacjętów... potem chory umysłowo (czyli ja
![]()
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 21-05-2005 o 21:32. |
![]() |
![]() |