|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Pomuzcie!
Próbowalem samemu ale nie wychodzi sciagłme grafiki ale tylko mi sie nie spodobały.... Pomuzcie zmiencie mi pliczek tibia.spr tak aby byly pozamieniane stroje facców na pacc i bez innych grafik tzn. zmienionych wygladów zbroi itd. Jak ktos sie podejmie tego zadania niech wysle pliczek na e-miala [email protected] Z góry dziekuje.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Torun
![]() |
![]() Chlopie... jak ci zmienia outfit facc na pacc to i tak nie wiem czy inni i tak nie beda cie widzieli normalnie (czyli jak facca). Nie polecam makro w kazdym razie- watek glowny- to jest nielegalne w stosunku do zasad tibii
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Pandoria/Carlin
![]() |
![]() aff ja to wiem tylko mi otot chodzi by byl pliczek zmieniony tibia.spr a nie makro....
tak apropo qurito to ja ![]() Ostatnio edytowany przez Bons - 14-05-2005 o 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, z tym tematem to powinno iść do "Grafik". A o to musisz poprosić Biskopa Reaktytwację, tyle, że on musi czekać aż mu konto na Lycosie odblokują
![]() Wiem, bo znim gadałem ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Pandoria/Carlin
![]() |
![]() Thx kaczi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() To jak zrobi mi ktos tak jak prosilem czy nie? bo czekam i czekam....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja mam w moim topicu plik spr z nowymi grafikami, do tego jest też jeden spr z nowymi grafikami i podmienionymi outfitami. Ale pamiętaj, ludzie ciebie bedą widzieć z facc outfitem.. Link masz w podpisie
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() chcesz miec outfit paccow? kup sobie pacca, sprawa zalatwiona
Takie tematy nie sa zakazane. ![]() ![]() dobra pomylilem sie ![]()
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 16-05-2005 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem tak ja to rozumiem... ze inni nie benda mnie widzec ale ja chcem miec ten spr bo ja bende widzec...
Sciagalem ten pliczek od slimaczka ale ja chce bez nowych grafik tylko zmienione otfity jak by sie ktos w konicu podja i przestal gadac to serdecznie mu dziekuje i niech wysle plik na moje gg [email protected] |
![]() |
![]() |