|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tak jak w temacie, mój chory umysł wkońcu przekonał mnie do zrobienia tego co planowałem od tak dawna....
Będę tu zamieszczał wszystkie moje graficzki związane z wojną, tak jak by wydarzenia historyczne, będą numerowane... Więc odrazu do rzeczy: 1) Data: 15.01.2320r. Miejsce: Sektor G5, Orbita planety Torman Wydarzenie: Stacja kosmiczna prowadząca badania nad nowym silnikiem Impulsowym, pozwalającym na osiąganie 2x większej prędkośći wszelkich rodzajów statków, została zaatakowana przez eskadrę zwadowczą armii z Planety Queengre, która jest pod kontrolą Rasy Termonoidów. Eskadra ta nie miała długiej drogi, gdyż Troman jest sąsiednią planetą Queengre i są oddalone od siebie tylko o 5500 tysięcy kilometrów (co nie jest bardzo długą trasą). Oddziały Sojuszu Solar (W skład którego wchodzi 5 ras, w tym ludzie) bronił stację jak najdłużej i najskuteczniej jak tylko mogli. Niestety, Stacja została pozbawiona tarcz osłonnych tóż zaraz po niespodziewanym ataku (Na stacji wszystkie radary zostały uszkodzone tóż przed atakiem, przez co Termonoidzi mogli zniszczyć niespodziewanie Osłony). Po kilku godzinnej, rozpaczliwej obronie, stacja została zniszczona. Sojusz odniósł tu ogromne straty, jego pozycja w wojnie spadła diametralnie... Szala zwycięstwa jestp o stronie wrogów. Takie małe notki od autora ^^: Te w prawym dolnym rogu, duże zielony to właśnie statki Termonoidów, Zwiadowcze. Termonoidzi posiadają właśnie ogromne statki z tak samo ogromną siłą ognia. Statki sojuszu mają bardzo małe szanse na zwycięstwo (1 Zwiadowczy wygra z 3 zwiad. sojuszu, tu natomiast 1 zwiadowczy Termonoidów wygra z 2 Obronnymi sojuszu). ![]() 2) Data::17.01.2320r. Miejsce: Fabryka Statków Kosmicznych, Mars Wydarzenie: 2 Dni po atakuna Stację na orbicię planety Torman, Sojusz postanowił uruchomić Zmasowaną Produkcję. Zbrojenia będą trwały równy miesiąc. Celem tych zbrojeń jest kontratak na Termonoidów. Średnio na 3 godzine, wyprodukowane zostanie 5 myśliwców, 10 statków zwiadowczych, 3 statki obronne, 1 krążownik, 0,5 niszczyciela. Takie małe notki od autora ^^: Wiem że mało efektowne, no ale ^^ ... ![]() COMMENT PLX ^^, niedługo zamieszcze nowe (jak tylko zrobie). EDIT: "COMMENT PLX ^^", powtarzam COMMENT PLX PLX PLX ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 21-05-2005 o 16:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Ty to masz wyobraźnię o.O Super grafika(?). To w PSP tak ? Musze to sobie ściągnąć wreszcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() jawhol
fajne fajne :> jeszcze sie tylko pochwal w czym i ile to robiles ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Graphics Gale + PSP 9.01 , 2,5 h... 3 layery robione od 0 .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I cóż mam powiedzieć!?
Jak zawsze się starasz... Ten statek na pierwszym planie wygląda bardzo realistycznie. Szczególnie podobały mi się smugi dymu i światła za torpedami. Obraz bardzo dynamiczny i pełen ruchu. Tylko ta stacja kosmiczna wymaga dopieszczenia. Ale ogólnie obrazek bardzo ładny. Ocena: 8/10 <Dlatego tylko tyle, ponieważ uważam, ze na więcej cię stać. I wiem ze następny będzie jeszcze lepszy ^^ (a potem może mi skali zabraknąć.> @edit Poprawiłam błędy... Ostatnio edytowany przez Eileen - 21-05-2005 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Józefów k.Otwocka
![]() ![]() |
![]() Jak zwykle wykonales fajna prace czekam na wiecej pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowy obrazek dodałem (lookaj w pierwszym poście).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() Ja mogę się tylko pochwalić że Avager Tymczasowy pokazał mi pierwszy te dzieło ^^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() O ile pierwsze jest naprawdę zayebiste, o tyle to kolejne...Byłoby dobrze, gdyby nie ten filtr sunflare, według mnie.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
NA 0 ... brzydko wygląda.... zmodyfikowałem to tak .... em.... jest poprostu mniejszy Sunburst ... . (patrz 1st post). Stara wersja jest do znalezienia >>>>>>TU<<<<<<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() avager, czy ty czasem nie grasz w ogame? bo jakoś mi tak wygląda
![]() wszystko ładnie, tylko zdaje mi się, że trochę ci nie wyszedł ten statek na pierwszym planie w pierwszym obrazku. chyba, że tak miało być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grałem, ale Ogame to gra na MAX miesiąc....
Ten statek ma tak wyglądać, wszystko ma tak wyglądać (ofcoze zawsze mogło by być lepiej.... ale jakoś nie chce mi się TERAZ siedzieć 3-4 dni nad jednym obrazkiem ^^ ). Cała ta walka miała być chaotyczna (gdyż jest to rozpaczliwa obrona Sojuszu, nie ?) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() *BUMP* .....
Może jakieś komentarze -.- ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Sweet... Jak mówiłem, 1. chaotyczny, ale bardzo ładny. Drugi też robi wrażenie. Twórz dalej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Drugi obrazek... Nawet fajny. Ładnie ci wyszedł efekt trójwymiatrowości i cieniowanie. Światło niczego sobie. Nie ma błędów, ale pozostanę przy starej ocenie. Wiem, ze stać cię na więcej. Czekam z utęsknieniem na kolejny odcinek ^.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() O cholera.
![]() Ale poza tym to jest niewiarygodnie piękne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie używałem żadnego filtru, dodatków itp. prócz Sunburst'a (światła z promykami ^^ ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Ja użyłem SUNBURSTA z Psp do mojej grafiki 32x32 i ktos powiedział że to nie jest pixel art przez te promyki ;<
Ale tutaj ładnie ![]()