|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Witam no więc tu będę umieszczał swoje screeny.
Temat co jakiś czas będzie aktualizowany ![]() Zaczynamy: 15 lvl ![]() ![]() 3mlvl prawie padlem przez tego goscia z ktorym mam party ... ![]() Pacc!! ![]() Po raz Pierwszy... ![]() Promocja w thais [dlatego, że tylko w tym mieście jeszcz ejej nie kupowałem ![]() ![]() ....Po raz drugi ;P ![]() Manasy rox ![]() Domek: 1 Piętro ![]() Parter ![]() Piwnica ![]() Next beda nie wiem kiedy tera trenie ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() No no no nawet ladne ss. Gratz takiego eq na 20 lvl. Tylko ta tibia gg czy ngg troche preszkadza. Sam sie kiedys na niej przejechalem (hack)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świeże sski
![]() 50 Sworda [troche sie bawilem zdjeciem ![]() ![]() 50/50 [pracuje nad nimi] ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() SSy sa bardzo fajne tylko moze teraz jakieś hunty czy co ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare nowych, żeby odświeżyć temat
![]() Niestety tylko skille [trzeba dobre zrobic wkoncu xD] 51/51 ![]() 52/52 sialalala ![]() ![]() 53/53 trytytytyty ![]() 54/54 pimp pump pimp pump lol ![]() no i 55/55 ![]() 56/56 -.- ![]() 50 fishinga -.^ ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() SS'ki fajne tylko zrob skille 70/70
![]() ![]() jak robisz te efekty specjalne?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() no, no, no
Mieciu sobie niezle radzi na aurerze. Xdddddddddd Jeszcze troche i mnei dogonisz w skillach ![]() ![]() Ale itak nalegam żebyś zaczął grać ze mną na Iridii ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Na iridi mi sie jakos nie chce grac moze w wakacje lub przed zmienie swiat ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() Ostatnio edytowany przez Wietnam - 05-05-2005 o 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko 3
![]() ![]() no i wreszcie 6 z przodu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() gz gz ale szczeze mi sie nie podobaja szkriny.. powod- lvl maly.. skille male.. tylko eq ok jest aczkolwiek widac ze przezucony ze starej postaci.. daj adv na 70 skilla bo to jest cos..
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Całkiem spoko ss'ki. Teraz tylko jakieś hunty dorzuć i bedzie jeszcze lepiej
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche z Blood Herb questa
![]() Chcieliscie wieksze to macie ![]() Team: Wunaku-ja-knight-20lvl 61/60 Xomur'mag-sorc-20lvl/19mlvl wejscie ![]() Cip cip cip....Tas tas tas.... ![]() Dostal on... Dostalem ja :[ ![]() A masz ![]() Exp.... ![]() ![]() Ladnie mnie lal .... ![]() 1 more ![]() explo ![]() ![]() ![]() ![]() i loot pic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Jakiego programu uzywasz do robienia tych efektow?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() @up
adobe photoshop? Gz Wiet ;]
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Triciol czy my sie przypadkiem nie znamy ^.^ ?
Nowe ssy xD Exori Butibofa plxor ![]() Gosc mial problem ![]() Potem my mielismy problem xD ![]() ![]() ![]() Mielismy isc na dragi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 60 fisha ![]() ![]() 65/65 xD 70/70 plx plx plx ![]() Moj hit ![]() ![]() Scaraby I ![]() ![]() ![]() ![]() lvlik ![]() ![]() i loocik ![]() Scaraby II ![]() lvl ![]() Jak narazie best hit w scaraba :> ![]() next lvl ![]() i loot ![]() cYa
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() no no no wunaku gonisz mnie
![]() ja juz prawie 80/80 moze jutro bedzie Xddd najs ss, ciekawe czy bedzie mi sie zwracac na scarabach ;p
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie przegonie cie bo i tak czekam na new servy ![]() jak dla mnie to takie najs nie sa no ale jak sobie chcesz xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Vos ty lamuchu, po to było sprzedawać knighta 50+ żeby teraz nowego robić?
![]() Ssy nawet fajne, ale te przeróbki mi się nie podobają >.<
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() noooooooooob
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Nice... też gran na aurerze. Całkiem fajnie, prawie 0 lagów... Ops! Sory wygadałem się... No cóż czekamy na przyrost nowych graczy
![]() |
![]() |