|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Witam.....niewiem jak to sformulowac....moze zaczne od tego ze gram na serwerze Calmera.......i przed chwila WSZYSTKIM ludzia zaczely wyskakiwac takie wiadomosci
12:45 Chesterfeld: I have the control of this server! I will reset chars to rook if you dont send to Ruzem Ank depot 1k each person! All haveone day to do it! [Powered by Aeloz Broadcaster] 12:50 Chesterfeld: I also accept runes (1bp of hmm and bps of uh), all high leges should send me glegs, mms, eplate and other demon stuff;ghaekl should give his elven wand! [Powered by Aeloz Broadcaster] 12:57 Lusingy: Ruzem only received 39 parcels! PAY OR ROOKED! <Now the price is 2k!, and 21hours left> [Powered by Aeloz Broadcaster] pisze bo jestem ciekaw czy mozna przejac kontrole nad serwerami ![]() Osobiscie w to niewierze ![]() ale dziwne ze ten gosc ktory to napisal ma 1 level i pisze ze nigdy sie nie logowal prosilbym o wypowiedzi jak potraktowac te wiadomosci .....w depo ludzie pisza rozne glupoty na ten temat....jedni sie boja inni mowia ze to jakis wal doszla nowa wiadomos od tych typków : 13:02 Lusingy: WARNING! ALL SPAMMERS WILL BE DELETED IN 5minutes in alfabetic order! <Now its 3k,pay or rooked!> accept bp of xpl too! [Powered by Aeloz Broadcaster] Teraz to jeszcze dziwniejsze ![]()
Mały powrót do tibi. Calmera Von Adware Paladin 32 lvl - ONN Calmera Von Freeware Knight 54 level/5 mlevel 76/75 -OFF ![]() Ostatnio edytowany przez Cider - 22-05-2005 o 13:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() To pewnie jakas rosyjska mafia
![]() Pewnie jakies noobki sie bawia więc nie płać graj se spokojnie ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Na Celescie dostalem juz ponad 10 wiadomosci z trescia ze moge miec Free Pacc, i że to jest loteria i musze miec +10lvl i podana jest strona jakas (pewnie hack), i co ciekawe na koncu jest [Powered by Aeloz Broadcaster]
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Właśnie w tej chwili gram w tibie i dostaje identyczne wiadomości -.-
kolesie poprostu sobie jajca robią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też tak miałem pamiętam na elysi. Tylko już nie pamiętam od kogo. Nawet mu nie odpowiedziałem. Ciekawe czy ktoś wysyła takim ludzią kasę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolega im wyslal list z grozbami i nabluzgal na nich
![]() ![]() ![]() widac ze dzieci dalje sie bawia ![]() 13:32 Lusingy: Guess who's back! MUHAHAHHAH!Now the price is 5k <Ruzen Ank Depot, Pay or rooked> [Powered by Aeloz Broadcaster]
Mały powrót do tibi. Calmera Von Adware Paladin 32 lvl - ONN Calmera Von Freeware Knight 54 level/5 mlevel 76/75 -OFF ![]() Ostatnio edytowany przez Cider - 22-05-2005 o 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() facet po prostu frajerow szuka zeby sobie dorobic, coz zrobic?
![]() Nie plac i tyle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() juz koniec zabwy, gosc zostal zbanowany przez GM'a
13:38 GM Lugin on Calmera: Thank you Calmera for your reports. Account of player Lusingy banished.
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Aeloz Broadcaster to taki program, ktory po uruchomieniu wysyla dana wiadomosc do wszystkich osob na serwerze.
Nie pytajcie, skad wiem - tajemnica. |
![]() |