|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Witaj,
Przed chwila zalogowalem się do Tibii.No nareszcie sobie dłużej pogram.Jestem na Foldzie a tu idzie pani i mi pisze I HAVE SOMETHING FOR YOU.... patrze a tu Fire Elemental i pociągnął mnie z 3 razy i dead.Jak jest to możliwe że jej nie atakował??Przypominam że gram na Calmerze a Calmera jest to świat non PvP.Prosze o pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() a to nie byla iluzja potwora, kazdy mag lub druid moze sobie na to pozwolic, jak fire elemental mowil na zolto to to byl czlowiek a jak nie to nie mam pojecia. ?(
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() @up chlopak napisal ze to calmera(non pvp) wiec popacz jak cytasz a tak nawiasem muwiac to dziwne:moze bylo tak oni go szypko ropneli i zeszli w dziurke on sie na ciebie przezucil i sie spowrotem ropnoli i mozesz to bylo tak szypko ze nie zauwazyles?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() napisal ze dostal 3 razy wiec.........
ten FE byl zlurowany i atakowal tą panią ale jak strzelil Gfb dostal i poszkodowany to moje zdanie
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale on napisal ze tej pan nie atakowal wiec ona uzyla summon creature
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Cytuj:
Mi sie wydaje ze to z tym ropowaniem to chyba prawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Witam,
Już się sprawa wyjaśniła.Pani za ktorą szedł FE miala 74 lvl Knight.Wiec on jej gó*** robił.Ona chciała zabić 19lvla Knighta za to że jej zabił Slimy,chociaż ta go ostrzegała że tego pożałuje.Przysłała mi mój BP i gorąco przeprosiła.Poprostu zalogowałem sie w nieodpowiedniej porze i w nie odpowiednim miejscu ![]() <EDIT> No to temat uznaje za zamnknięty. Dr. Omader |
![]() |