|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Jeżeli ktoś to zobaczył to widzi że ja jestem cały czas aktywny.
Gdy chce sie wylogować to pisze że usunięto pliki cookies a i tak jestem cały czas aktywny ![]() Moze mi ktoś powie jak sie jakoś wylogowac o ile jakoś bede mógł THX z góry ![]() PS modki nie kasowac plx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() ... problem polega na tym, że NIE jesteś aktywny T.T Możesz dokładniej sprecyzować swój "problem"?
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() zly dzial hrhrhr
A co do topicu to czasami forum nie moze wywalic odpowiednich ciasteczek. Wejdz w opcje swojej przegladarki i wywal cookies. Wtedy napewno cie wyloguje z forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Tak się dzieje na IE sam byłem tego świadkiem, Microsoft'owska przeglądarka nie chce wywalić cookies zwykłym skryptem ze strony, musisz to zrobić grzebiąć we Właściwościach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() tez mialem problemy... trzeba bylo normalnie wylaczyc kompa i tyle...