|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() sedze sobie w depo i robie runki i widze ze grupa kolesi goni kogos z czerwonym paskiem to im pomoglem
![]() ![]() ![]() ![]() Ale potem bylo smiechu jak to powiedzialem kolegom ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Zrobileś bardzo źle!Nie powinno sie zabijać a jusz na pewno noobuw poprostu hcial pomśćić kolege a zlać cię nie mugł ja jak widze ze gonią slabego lvl'a a on nie ma red skulla to zawsze mu pomagam uham a tamtym spuszczam łomot a jesli sa lepsi to ide po qmpli i ich napie...bijemy!Hyba ze trafi sie jakiś beszczelny noob i masz prawdziwy powud to mozna zabić ale ja takich najczęściej olewam!Zastanuw sie prosze zanim zabijesz jakiegoś noob'a.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Moim zdaniem źle zrobiłes zabijając go.
Po 1. Może on sobie szedł i napadła na niego grupka kolesi, chciali go zabić dla zabawy, może by mu sie udało uciec, gdyby nie Ty?? po 2. Co on CI zrobił?? po 3. Ten dzielny "NOOB ale dzielny" to chyba z Ciebie jest... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hyba ze ten którego gonileś miał red skulla to wtedy zrobiłeś bardzo dobrze!!!!
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Jak takie coś czytam to nie powiem co mi sie chce.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra cfaniaku tylko nie bij!hahaha!Śmieszny jesteś jeśli myślisz ze zwracam uwage na ortografie bo kurde nie mam co robić tylko studiować czy gdzieś błędu nie zrobiłem i wertować słownik!Poprostu puknij się mocno w głowe...;/Zresztą cfaniaku zastanów sie pisze przez ó a nie "u" jak ty napisaleś!
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |