![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Elo
Mam pytanko: AoL - po dedzie nie tracisz nic oprocz tego amuletu Red Skull - po dedzie tracisz all eq mam racje? Wiec majac red squlla i Aol padajac traci sie all eq? moze tylko AoL? albo traci sie losowe przedmioty tak jak po dedzie bez squlla i aol-u plx odpowiedzcie szybko
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Jak masz red skulla i aol załozony to tracisz all
Ostatnio edytowany przez Nowohucianin - 13-05-2005 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() postanowilem to sprawdzic bo wiara w ab(z mojego swiata) mowila ze tylko AoL wypada
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |